bombaciselcuk demiş ki:ya bende cok lag var sizde de ole ?
yoktu aslında servera girenler çoğaldıkca arttı lag...
bombaciselcuk demiş ki:ya bende cok lag var sizde de ole ?
cevap verinCassHim demiş ki:şimdi benim kafama 2-3 soru takıldı:
1-)Ecsro daki charlarla buraya girebiliyoruz mu?
2-)Giremiyosak onlara ne oldu?
3-)Ecsro ya ne oldu ....Açılcaksa ne zaman açılcak?
1) giremiyorsunCassHim demiş ki:cevap verinCassHim demiş ki:şimdi benim kafama 2-3 soru takıldı:
çok saolEmmaW. demiş ki:1) giremiyorsunCassHim demiş ki:cevap verinCassHim demiş ki:şimdi benim kafama 2-3 soru takıldı:
2) ecsro public açılınca kaldığın yerden devam edeceksin
3) sanırım public server bakımda en kısa sürede açılacaktır
Ben Gibi Sro Delileri Böle Düşünmmüo okan abi nerde private ben ordaextraloob demiş ki:bütün gelmiş geçmiş ve gelecek olan private server'lar hepsi böyle sorunlu olacaktır olmaya mahkumdur kimse joymax'in oyununu alıp onun gibi hizmeti veremez o kadar gücü yoktur. oynayacaksanız sro oynayın private ile uğraşmayın.
dncndnz demiş ki:yaw beyler nomiye tıklıom fembria çıkıo ona tıklıom ıd pw yazıom ıd pw yanlış dio ama doğru yazıom napcazz :S
fembria çıkması normal... şu anda üyelik sorunlu :S düzelmesini bekleyeceğizdncndnz demiş ki:dncndnz demiş ki:yaw beyler nomiye tıklıom fembria çıkıo ona tıklıom ıd pw yazıom ıd pw yanlış dio ama doğru yazıom napcazz :S
nası bi site burası ya bitane cevap atcak adam yok yazık
peki fazladan accountu olan warsa verebilirmi öle maksat zaman geçirelimHyperion demiş ki:fembria çıkması normal... şu anda üyelik sorunlu :S düzelmesini bekleyeceğizdncndnz demiş ki:dncndnz demiş ki:yaw beyler nomiye tıklıom fembria çıkıo ona tıklıom ıd pw yazıom ıd pw yanlış dio ama doğru yazıom napcazz :S
nası bi site burası ya bitane cevap atcak adam yok yazık