Server
Flora
Takımı
Galatasaray

EmmaW

benim sorunuda hallettim benim gibi starta basınca oyundan çıkan varsa ecsro klasöründeki settings klasörünü silsin snow yüzünden oluyormuş fakat skill bar dizilimide silinicek haberiniz olsun :D

Arkadaşlar bende vip e başlamayı düşünüyorum fakat sunworld deki gibi lag varmı burdada yardımcı olursanız sevinirim.

Açıklama:

Dear Users,

there are little Problems with the Europe maps in VIP.
Some Uniques who spawns in that maps will cause an error.
VIP will stay offline for a while.

Thanks

Çeviri:

Vipdeki Avrupa haritalarında küçük bir problem var.
Bazı uniqleri çıkarırken hata alıyoruz.
Vip bir süreliğine offline olucaktır.

Kendi çevirimdir :P Biraz karışık oldu ama anlatmak istediğimi belirttim :curtain:

Brooklyn

Buralıyım
Converse demiş ki:
Arkadaşlar konularda yazılanları okudum ve böyle bir konu açma gereği duydum.
Ecsro vip durumunu bu konu altından öğrenebilirsiniz başka konu açmanıza veya soru sormanıza gerek yok :sfff:
ECSRO Vip Status: OFFLİNE

NOT : Event sırasında yaşanan spawn sorunu nedeniyle server bir süre OFFLİNE kalacak.

detaylı olarak incelemek için lütfen bu linki takip ediniz ; http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=169720
/güncel
umarım uzun sürmez.

Server Offline.
Sebep Yapılan Dolandırıcıklar yüzünden yapılmıs olan itemların Acount Bound olan özelliklerinin kaldırılması birde herkese 100 normal olarak + yılbası adına 100 silk verilebilirmiş fakat sadece 100'de olabilir..

There is a new scamm-bug. All items are untradedable until the bug is fixed. According to the ECSRO Team it should be fixed within the next three days. See also the VIP notices for more information.

Database Team

Yeni bir Dolandırıcılık hatası bulundu. bu bug düzeltilene kadar bütün itemler trade edilemeyecek. Ecsro Team ilerleyen 3 gün içerisinde bunu çözecektir.Daha Fazşa bilgi için VIP Notice kısmına bakın.
Oraya geliyorum :wink1:

3- 21st December 22:13:57 100 for everyone and 100 extra for Christmas present :) Have fun on Vip
2- 21st December 22:13:09 and the promised silks will be loaded for sure
1- 21st December 22:12:55 Item mall bug is fixed in new patch already

1: Item Mall Bug2ı Yeni Patch'te coktan düzeltildi.
2: Söz verildiği gibi silkler yüklenicek.
3:100 herkese ve 100 extra noel hediyesi..
Umarım kanıtlayabilmişimdir. :wink1:

Aynen öyle 200 Silk herkese Yüklenmiştir. Hayırlı Olsun..
Kanıt isteyenlere
24.12.2009
Merry christmas to all of you.
By the way, this afternoon we added the promised 200 silk to every single VIP-account. Have fun with and be nice to your parents. Hopefully you allre received the expected gifts.
Türkçe
Herkese Mutlu Noeller. Bu Arada Bu Öğlen herkese söz verilen 200 silk yüklenmiştir. ailenizle iyi eğlenceler. umarız istediğiniz hediyeleri alırsınız.

işte kanıt. :wink1:

Brooklyn

Buralıyım
Yukarı Alt