tmm usta ekLeDimWestering demiş ki:Ben Alıcıyım Hepsini Alıcam 2.5 ide alıcam msn adresim mailto:[email protected] eklersen sevıncem
hocam Lutfen Cabuk Bka Foruma Hıcbırını Satmadan sen Hepsını ALmak İstiorum:(
tmm usta ekLeDimWestering demiş ki:Ben Alıcıyım Hepsini Alıcam 2.5 ide alıcam msn adresim mailto:[email protected] eklersen sevıncem
hocam Lutfen Cabuk Bka Foruma Hıcbırını Satmadan sen Hepsını ALmak İstiorum:(
darkmambaya 400m satıLmıştır eLimde kaLan gold miktarı 1.9Bdarkmamba demiş ki:yha çok prdn kardeş beyler şmdi werdi 400 m
çok teşekkür ederim benim görevim bu .. bu kadar dolancırının arasında bana güvenmeleri kolay olmadı tabiki ama bana güvendiğiniz için ben size teşekkür ederim haram lokma yiyeceğime öLürüm daha iyi ... ßu araDa 2 tane gold alan arkadaşım güle güle güzel günlerde kullanınomerlee demiş ki:bende 500m aldım temiz gercekten duzgun iş yapıo salih inş. devami gelir.. bnden tavsiye extraloob da almayan kalmasın beyler ...
ekLeDimsonix2 demiş ki:Bende Almak İstiorum ama nasıl olucak msn eklersen sevinirim konuşuruz mailto:[email protected]
ekLeDimXxanilxX demiş ki:Para duruyorsa ekle konuşalım mailto:[email protected]
ekLeDimRynn demiş ki:mailto:[email protected] ekle konuşalım alıcam gold.Hepsini olmasada baya alıcam
bu gün halledecamRynn demiş ki:Paranı yatırdım oyuna girmeni bekliyorum.
özelden bana kişi bilgilerinizi yollayın hemen kontrol edecamRynn demiş ki:Paranı yatırdım oyuna girmeni bekliyorum.
ekLeDimwertyu281 demiş ki:Gold kaldıysa bnde satın almak istiyorum msn adresim : mailto:[email protected]