hemde nasıl koyar bılıyon mu allahtan kurtardım daha oncede 2 tane char blocklandı o paypal yuusnden 59 ve 61 onlar yıne allahtan fazla bısı deıldıhssss demiş ki:böyle insanlar var işte ya kardeşim herkes kendi oyununu oynasın bu tam bi hırsızlıktır milletin onca emeğini çalıyolar..
hadi ben banlandım fazla koymadı ama çarın soyulması çok koyar adama...
saolasıntheilker demiş ki:Abi çarı almışsın geriye galiba recerp abi ole dedi nese geçmiş olsun
diablo000 demiş ki:suan charımda kımse olmamasına ragmen oyunda bırı var dıo ama olmadıgına emınım bugdan oablır mi ?
keske bug olsamıs charı hacklemısler ama sonunda gerı aldım ya o yterBOSPHORUS demiş ki:konu kapanmış galiba ama aklınızda bulunsun bazen bug oluyor,Char oyunda olmasa bile oyundaymış gibi gösteriyor sebebide aşırı yoğunluk olmalı sen oyundan çıkıyorsun ama sistem onu çok geç farkediyor talha ile aynı anda başımıza geldi Charlara 1 gün sonra girebildik çok korktuk ama charlar hacklen di diyediablo000 demiş ki:suan charımda kımse olmamasına ragmen oyunda bırı var dıo ama olmadıgına emınım bugdan oablır mi ?