EliteTurk
Aileden
Lvl up sebebiyle SS güncellenmiştir.EliteTurk demiş ki:- Resim Silinmiş.
Merhaba arkadaşlar zamanında NoWayOut u benden önce biri açması üzerine bende EliteTurks (Seçkin Türkler) Guildini kurdum Neptune serverında diyer serverlara nazaran Türkler azınlıkda kalıyor ve bir olup gücümüzü gösterme zamanı geldiğini düşünüyorum,110 Lvl e az kaldı şuanda guilddeki sekiz kişinin elinde nova silah ve nova kıyafet var ve guildde şuanda 14 tane 105+ oyuncu var seçkin kişileri arıyoruz,şu halimizle bile semerkant ön kapısına çıktığımızda 8 vs 8 yapan yabancıların anasını ağlatıyoruz ,illahada nova silah olmasına gerek yok eğer tamam ben devamlı kasıyorum hedefim öncelikli hedefim 110 olmak istiyorum diyenler için Lvl sınırını 90 a çekmiş bulunmaktayız,sizde kendinize güveniyorsanız ve Neptune serverında 90+ charım var devamlı kasıyorum diyorsanız biz sizi guildde bekliyor olucağız ..
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Öncelikli hedef ''Bandit Fortress'' her zaman zayıf halkadan başlamak gerekir büyüyüp geliştikce hedeflerimizde yükselicek..
- Resim Silinmiş.
Başvurmak için bana özel mesaj la buradan atabilirsiniz.
- Resim Silinmiş.
Sizleri bekliyoruz beni tanıyan bilenler nasıl biri oldugumu bilir gelin bir olalım server a heycan katalım.
- Resim Silinmiş.
Aşagıdaki resim nerelerden nerelere geldiğimizin isbatıdır.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: