Benim Bu Cümlelerimin Hangisinde Bir Haksızlık Var Güzel Kardeşim?JeNNa demiş ki:Yeter .... !!! Senin gibi insanLarı gördükçe ve bu oyunu oynadıkça sizin adınıza kendimden utanıyorum iyi geceLer ... :)StarkDrache demiş ki:Biraz Yüzeysel Olmamışmı. Böyle Olursa Fun Cluptan Geçilmez Kanımca. Rock Fun Clup Üye Ol Yeterli Bence. Böyle Kalabalıktan Başka Bir Şey Olmaz
Misal ; Ajdar FunClup , Gripin FunClup , Ph FunClup ( Fena Olmaz Aslında ) , Bilmem Ne FunClup Vs...
Şebo Kuracaksan Yardımcı OlayımSnowFlake demiş ki:yaz bakiim oraya beni de
ben de şebo fan club kurcam canım çekti yakışır bebişime
viewtopic.php?f=5&t=68352&st=0&sk=t&sd=aStarkDrache demiş ki:Şebo Kuracaksan Yardımcı OlayımSnowFlake demiş ki:yaz bakiim oraya beni de
ben de şebo fan club kurcam canım çekti yakışır bebişime
Abi Senin Benimle Derdin Ne ?JeNNa demiş ki:Senin gibi derken ya çok geneL konuşmuşum her mesajımda bundan doLayı özrümü tekrardan iLetiyorum ... Burda sanki her şeyi biLiyormuş gibi bir havaya bürünmüşsün buda beni can evimden 3 5 kez vuruyor Neyse özrümü biLdirdim bu yeterLi oLmaLı ... Sro'dan bıkmamın sebebi 1oKpLzz ciLer ... Abi para ver dedikLerinde veremem dediğinizde ana avrat sövenLer ve serverin en sağLam en baba en kraL adamı diye görünenLerin öyLe oLmamaLarı ... pLuto 1n3xOrAbLe .... Perşembe günene kadar bütün pLutoyu hackLiyordu .... Sabahtan akşama kadar gLobaL atıyordu .... TürkLere sövüyordu ..... Ne oLdu ??? perşembeyi geçeLi 2 gün oLuyor .... O gün sırf ona inat gLobaL aLıp bir şeyLer yazacaktım siLkime parama yazık dedim aLmadım .... İyi oyunLar .....
AbLama mutLuLukLar .... :))((
Onun Rahatsızlığı Senin Burda Emre Aydın Fun Clup Açman Değil Emre Aydın Fun Cluptan Sonrada Açılacak Olan Fun Clup'larWampiRez demiş ki:Rahatsız olduysan kimseyi zorla sokmuyoruz buraya
bence senin karışman biraz yersiz olmuş sen demişin pm ten söyleyebilirdin diiye bi arkadaşa aynı şekilde burda olay çıkarmak yerine pm den söyleseydin daha iyi olurdu :)StarkDrache demiş ki:Onun Rahatsızlığı Senin Burda Emre Aydın Fun Clup Açman Değil Emre Aydın Fun Cluptan Sonrada Açılacak Olan Fun Clup'larWampiRez demiş ki:Rahatsız olduysan kimseyi zorla sokmuyoruz buraya
Tahminen 1000 Tane Felan
Sorunun varsa yöneticilere söyle pm atarsın, Burda post kasmaya Çalışma.CrAzY_emre demiş ki:Tamam o zaman herkes kendi adına fun club açsın ne ki bu canım herkes fun club açıyor
Maxima demiş ki:emrah cod4 fun club açalım mı ne dersin . eheh . ^^
Software demiş ki:Birdaha bu topicde Gereksiz mesaj görmek istemiyorum.
Herkes sen değil post kassın tamam mı post kasmak isteseydim gider forum oyunları bölümünde kasardımSoftware demiş ki:Sorunun varsa yöneticilere söyle pm atarsın, Burda post kasmaya Çalışma.CrAzY_emre demiş ki:Tamam o zaman herkes kendi adına fun club açsın ne ki bu canım herkes fun club açıyor