StarkDrache

Bilgiliyim
JeNNa demiş ki:
StarkDrache demiş ki:
Biraz Yüzeysel Olmamışmı. Böyle Olursa Fun Cluptan Geçilmez Kanımca. Rock Fun Clup Üye Ol Yeterli Bence. Böyle Kalabalıktan Başka Bir Şey Olmaz :!:
Misal ; Ajdar FunClup , Gripin FunClup , Ph FunClup ( Fena Olmaz Aslında ) , Bilmem Ne FunClup Vs...
Yeter .... !!! Senin gibi insanLarı gördükçe ve bu oyunu oynadıkça sizin adınıza kendimden utanıyorum iyi geceLer ... :)
Benim Bu Cümlelerimin Hangisinde Bir Haksızlık Var Güzel Kardeşim?
Senin Gibi İnsanlar Kelimesini Açarmısın Burdan Ayıp Kaçarsa PM'lede Yapabilrisin Bunu!
Ayrıca Ben Silkroad Oynamıyorum :wink1:

Senin gibi derken ya çok geneL konuşmuşum her mesajımda bundan doLayı özrümü tekrardan iLetiyorum ... Burda sanki her şeyi biLiyormuş gibi bir havaya bürünmüşsün buda beni can evimden 3 5 kez vuruyor :P Neyse özrümü biLdirdim bu yeterLi oLmaLı ... Sro'dan bıkmamın sebebi 1oKpLzz ciLer ... Abi para ver dedikLerinde veremem dediğinizde ana avrat sövenLer ve serverin en sağLam en baba en kraL adamı diye görünenLerin öyLe oLmamaLarı ... pLuto 1n3xOrAbLe .... Perşembe günene kadar bütün pLutoyu hackLiyordu .... Sabahtan akşama kadar gLobaL atıyordu .... TürkLere sövüyordu ..... Ne oLdu ??? perşembeyi geçeLi 2 gün oLuyor .... O gün sırf ona inat gLobaL aLıp bir şeyLer yazacaktım siLkime parama yazık dedim aLmadım .... İyi oyunLar .....
AbLama mutLuLukLar .... :))((

Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi

StarkDrache

Bilgiliyim
JeNNa demiş ki:
Senin gibi derken ya çok geneL konuşmuşum her mesajımda bundan doLayı özrümü tekrardan iLetiyorum ... Burda sanki her şeyi biLiyormuş gibi bir havaya bürünmüşsün buda beni can evimden 3 5 kez vuruyor :P Neyse özrümü biLdirdim bu yeterLi oLmaLı ... Sro'dan bıkmamın sebebi 1oKpLzz ciLer ... Abi para ver dedikLerinde veremem dediğinizde ana avrat sövenLer ve serverin en sağLam en baba en kraL adamı diye görünenLerin öyLe oLmamaLarı ... pLuto 1n3xOrAbLe .... Perşembe günene kadar bütün pLutoyu hackLiyordu .... Sabahtan akşama kadar gLobaL atıyordu .... TürkLere sövüyordu ..... Ne oLdu ??? perşembeyi geçeLi 2 gün oLuyor .... O gün sırf ona inat gLobaL aLıp bir şeyLer yazacaktım siLkime parama yazık dedim aLmadım .... İyi oyunLar .....
AbLama mutLuLukLar .... :))((
Abi Senin Benimle Derdin Ne ?
Her Topicde AntiDrache'sin :curtain:
Pm'le Msn At Konuşalım Anlaşalım :muck:

Windy

Emre Aydın'ı seven insanlar bir bölümde konuşmak istemiş onu tanıtmak istemiş açmışlar.Bu olaylar fazla artarsa buda kapatılır bir daha böyle konular açılmayacak denir ve olay biter.Ancak şu anda öyle bir durum olmadığına göre :popcorn:

StarkDrache demiş ki:
WampiRez demiş ki:
Rahatsız olduysan kimseyi zorla sokmuyoruz buraya :coffee:
Onun Rahatsızlığı Senin Burda Emre Aydın Fun Clup Açman Değil Emre Aydın Fun Cluptan Sonrada Açılacak Olan Fun Clup'lar :wink1:
Tahminen 1000 Tane Felan :roll:
bence senin karışman biraz yersiz olmuş sen demişin pm ten söyleyebilirdin diiye bi arkadaşa aynı şekilde burda olay çıkarmak yerine pm den söyleseydin daha iyi olurdu :)

Takımı
Besiktas
CrAzY_emre demiş ki:
Tamam o zaman herkes kendi adına fun club açsın ne ki bu canım herkes fun club açıyor
Sorunun varsa yöneticilere söyle pm atarsın, Burda post kasmaya Çalışma.

Takımı
Besiktas
Birdaha bu topicde Gereksiz mesaj görmek istemiyorum.Burda paylaşım yapmaya çalışıyorum yanlış bişi yaptıysam yöneticiler gereğini yapar...

Yukarı Alt