LOST 4ever bence diğerlerinden daha iyi çünkü oyuncuların performansı gayet iyi olaylar kusursuz derecede kurgulanıyo ve her bölümün sonundaki insanın aklında kalan soru işareti işte o sizi bir sonraki bölümü izleme teşvik ediyo ama bunun arkasından gelen çok ii dizilerde var mesela HEROES ve SIMPSONS zaten ii olmasaydı 16 yıldır ekranda kalamazdı ve az daha unutuyodum bu sezon başlayan fakat oldukça iddialı bir dizi daha var TUDOR'S ingiltere tarihi hakkındaki dizi VIII. Henry' nin çalkantılı yaşamını konu ediyor belki biraz ağır olucak ama Arka Sıradakiler'i izliyceme animal planeti izlerim daha iyi en azından biraz bilgi edinirim sonuçta yine Birol Güvenin bi projesi olan dizi kötü yolda ilerleyen liseli gençlerin ve onları iyi yola sevk etmeye çalışan bi öğretmeni anlatıyor şimdiden sonu belli zamanla hocalarını örnek alıcaklar ve hepsi uslu çocuk olup ya iyi bi iş sahibi olucak ya da üniversite kazanıcak.
bana sorsanız ben bılmem duymadım anneme sordum dedıkı
annem,yaprak dokumu , parmaklıklar altında , asi dedi zuahahha sımdıkı kadınların ısı gucu dızı daha saymadıgım 10 tane var. nerede bırı alıo o dızıler rekor kırıo ..
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.