@Pride
Katılıyorum.
Katılıyorum.
Aga sözüm sana değil yanlış anlama:)Senius demiş ki:İtiraf etmeliyim o dmod'la paparazzi fake üyelikle oy verince sinirlenip bende 3 tane fake kendime oy attım diskalifiye edebilirsiniz beni hakkım olmayan birşeyi almak istemem :)
Emin ol ilgilenir 326565 Day laterThoobia demiş ki:Hacım şöyle bir olay var üyelere bakarsan zaten belli oluyor neyin ne olduğu site adminlerimiz ilgilenecektir__SMD__ demiş ki:Evet Bencede Vild fuckker ve Prideye verılmıs oylar sızce hakedılıyomu bence hayır vild fuckerınkı sradan fotolar Pridenınkıde saten HERYERDE BULUNAN fotolar . Lütfen admınler ılgılenın bununla !
Herşey dönüp dolaşıp bende patlar zatenSeal Of Love demiş ki:adi herifler ne oldu şimdi ?
Benim Oylar Fazla iken Np idi ,adam 5dk da 13 oy aldı , hmm "Gzz Pride' arkadaşların cok güzel calısıyor yeni account ile , Yada sen "
Seal Of Love demiş ki:adi herifler ne oldu şimdi ?
Benim Oylar Fazla iken Np idi ,adam 5dk da 13 oy aldı , hmm "Gzz Pride' arkadaşların cok güzel calısıyor yeni account ile , Yada sen "
bro müslümün ne oldugu herkes iyi biliyorWax Whine demiş ki:Seal Of Love demiş ki:adi herifler ne oldu şimdi ?
Dost bunlar nedir ?