Paylaşım için teşekkürler.Fakat dikkatimi çeken birşey oldu.
1-GM lerin guildi olduğunu bilmiyordum
2-GM 140 lvl ve hp si 23K (ben 90 blader ım 28.7k hp var)
nasıl iş anlamadım
Paylaşım için teşekkürler.Fakat dikkatimi çeken birşey oldu.
1-GM lerin guildi olduğunu bilmiyordum
2-GM 140 lvl ve hp si 23K (ben 90 blader ım 28.7k hp var)
nasıl iş anlamadım
Zaten Dİkkatli Bakmaya Gerek YOk, Gmler Öyle All'a Kod yazarmı? xD Private Server hesabı xD Sanırım Kore Private Serverlerdan Alınmış Pek İnandırıcı diil Ayrıca Cidden onların GUildleri varmıydı muhaha
isrobot yada sbot la hotan dan jangana botla gitme ayarı olcakmı yoksa janganda yeni npc gelcekmi bu tür bilgilerde önemli ben bilmiyorum bilen ark varsa yazsın
ben 5.kata kadar gezdım kore serverınde medusanın yanına gıtmek en az 1saat surer gorunmez ılupta gıtmeye kalkarsanız 2saati gecer adamın kolu yoruluyor mouse basmaktan bu mahlulatların 15 tanesı uniq yanında spawn cıkarmıyor medusa harıcındekıler tada en azından ben 2.katta gorduklerımden biliyorum 84-89 yanlıs hatırlamıyorsam saatte 1 cıkıyor medusa harıcındekıler zaten medusayıda kesen olurmu ilk gun bilmem yanına anahtarlan giriliyor sanıyorum cunkı SARİN TRİBE HAS OPENED YAZIYORDU HEP GIREN OLMAYINCADA KAPANIYORDU KAPILARI DİKKAT EDİN giantları gorunce aklınız gitmesin
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.