Iron Maiden versiyonu daha sade ve güzel kanımca... Wink
Chorus Kayıt 6 Şubat 2007 Mesajlar 335.487 Beğeniler 1.638 Şehir Taksim/IST. Server Flora Takımı Galatasaray 12 Ağustos 2007 #21 Iron Maiden versiyonu daha sade ve güzel kanımca... Wink
S screamadle Kayıt 13 Şubat 2007 Mesajlar 1.617 Beğeniler 0 12 Ağustos 2007 #22 BOSPHORUS demiş ki: HACIM 50 sene sonra bu şarkıyı dinlerken seni düşünemiyorum screamadle demiş ki: Bu arşivden tek şarkı seçmek çok zor ama koyuyorum artık bir parça extrabeer Cradle Of Filth - Nymphetamine Daha fazla görüntüle... Daha fazla görüntüle... hacım dede olduğumda görürsün beyaz saçlarım ve sakallarım aynı boyda ve Nymphetamine dinliyorken extrabeer
BOSPHORUS demiş ki: HACIM 50 sene sonra bu şarkıyı dinlerken seni düşünemiyorum screamadle demiş ki: Bu arşivden tek şarkı seçmek çok zor ama koyuyorum artık bir parça extrabeer Cradle Of Filth - Nymphetamine Daha fazla görüntüle... Daha fazla görüntüle... hacım dede olduğumda görürsün beyaz saçlarım ve sakallarım aynı boyda ve Nymphetamine dinliyorken extrabeer
S screamadle Kayıt 13 Şubat 2007 Mesajlar 1.617 Beğeniler 0 12 Ağustos 2007 #23 jesuswan demiş ki: Iron Maiden versiyonu daha sade ve güzel kanımca... Wink Daha fazla görüntüle... iron maiden versiyonunu hiç sevmiyorum bir kere hiç gothic havası yok Rolling Eyes
jesuswan demiş ki: Iron Maiden versiyonu daha sade ve güzel kanımca... Wink Daha fazla görüntüle... iron maiden versiyonunu hiç sevmiyorum bir kere hiç gothic havası yok Rolling Eyes
L Lloody Kayıt 12 Ağustos 2007 Mesajlar 415 Beğeniler 0 12 Ağustos 2007 #24 COF - Nymphetamine Overdose
Chorus Kayıt 6 Şubat 2007 Mesajlar 335.487 Beğeniler 1.638 Şehir Taksim/IST. Server Flora Takımı Galatasaray 12 Ağustos 2007 #25 screamadle demiş ki: jesuswan demiş ki: Iron Maiden versiyonu daha sade ve güzel kanımca... Wink Daha fazla görüntüle... iron maiden versiyonunu hiç sevmiyorum bir kere hiç gothic havası yok Rolling Eyes Daha fazla görüntüle... Parça zaten gothic değil ki...Sade bir Power Metal...COF burnunu sokunca gothic haline geldi...
screamadle demiş ki: jesuswan demiş ki: Iron Maiden versiyonu daha sade ve güzel kanımca... Wink Daha fazla görüntüle... iron maiden versiyonunu hiç sevmiyorum bir kere hiç gothic havası yok Rolling Eyes Daha fazla görüntüle... Parça zaten gothic değil ki...Sade bir Power Metal...COF burnunu sokunca gothic haline geldi...
S screamadle Kayıt 13 Şubat 2007 Mesajlar 1.617 Beğeniler 0 12 Ağustos 2007 #26 COF iyiki burnunu sokmuş hacım sizin gibi R&B tutkunları hep böyle laf eder zati benim dinlediğim parçalara Razz
COF iyiki burnunu sokmuş hacım sizin gibi R&B tutkunları hep böyle laf eder zati benim dinlediğim parçalara Razz
Chorus Kayıt 6 Şubat 2007 Mesajlar 335.487 Beğeniler 1.638 Şehir Taksim/IST. Server Flora Takımı Galatasaray 13 Ağustos 2007 #27 ahahaha sana bunları öğreten kim hacım,bırak şimdi,ustamın dediği demiyorsunda kafa tutuyorsun...
Saian S.S Kayıt 16 Nisan 2007 Mesajlar 4.158 Beğeniler 11 Şehir Yeşilpınar Server Efes Takımı Fenerbahce 13 Ağustos 2007 #28 LinkinPark-What I'Ve Done LinkinPark-From The Insıde