yaa benım bılgısayar ne çok hata yapıyor ya dediğin işlemi yaptım bu seferde error code(193) demeye başladı.yardım edersenız sevinirim.

hakikaten şimdide diyer arkadaşlar gibi şimdide bende de aynı sorun var eror code 193
:) ne şans kusura bakmazsan arkadaşım şimdide buna bir cozum bulmanı senden rica ediyoruz zahmet olmazsa

arkadaşlar sonuçta trajon yani virüs buluyo... bu da bi poblm deil mi... ?? yani sakata gelmeyelim... bi de pc ye yeni format attırdım. babamdan bi araba laf yedik... ii ce ters düşmeyelim de ondan dedim... bi sorun yaratmaz demi? yeniden format gibi... lütfen acil cevap yazın.. mesaj atın...

Windy

romantikcocuk demiş ki:
arkadaşlar sonuçta trajon yani virüs buluyo... bu da bi poblm deil mi... ?? yani sakata gelmeyelim... bi de pc ye yeni format attırdım. babamdan bi araba laf yedik... ii ce ters düşmeyelim de ondan dedim... bi sorun yaratmaz demi? yeniden format gibi... lütfen acil cevap yazın.. mesaj atın...
yıllardır kullanıyorum, bu sro_client yüzünden hiçbir sorun çıkmadı bilgisayarımda :thumbsup:

arkadaşım sana bişi dicem... bu error code 2 hatası için link koydun ya... ben daha bunu indirirkene %99 da win32 \ genetik truva atı die bişi buldu. bi de pc ye yeni format attırdık... babamdan bi araba laf yedik... bi de tekrar sakata gelmeyelim... yeniden format attırma gibi.. şimdi indirirken antivirüs programını kapatsam bi de problem yaratmasın die ondan dedim... lütfen buna acil bi cevap yazarsan çok sevinirim... ben burda fıttırdı fıttırıcam... lütfennn.. allahını kitabını seviyorsan doğruyu söyle... cevabını çok acil bekliom... çok ama çok acil bi cevappp lütfen...

Yukarı Alt