teşekkürler :)
china bow var ama skilleri kötü 38 lvl ben de pek fazla açamıyorum.Tavsiyelerini dinlemek isterim msn var mı?KB24 demiş ki:ben china bow kas derim ama illede avrupa kasacam diyorsan sen bilirsin.
eomer demiş ki:Eğer bu şey doğruysa 3m sp istiyor hapı yuttuk yani!:S
Heavy Armor cunku artık partylerde warrıorlardan full lure ıstenıyorvurgunserkan demiş ki:Warrior /Cleric Charım Var PT Charı olucak Light Armor mu Giymem gerekiyor Yoksa Robe'mi Avantajları Ve Dez Avantajları nedir beni bilgilendirirseniz sevinicem teşekkür ederim
Halbuki bilseler en kral lureyi xbow yaparPsycHoCycLe demiş ki:Heavy Armor cunku artık partylerde warrıorlardan full lure ıstenıyorvurgunserkan demiş ki:Warrior /Cleric Charım Var PT Charı olucak Light Armor mu Giymem gerekiyor Yoksa Robe'mi Avantajları Ve Dez Avantajları nedir beni bilgilendirirseniz sevinicem teşekkür ederim
yok canım en güzel lureyi wiz yapar (: ama moblara tek tmaması lazımMike Shinoda demiş ki:Halbuki bilseler en kral lureyi xbow yaparPsycHoCycLe demiş ki:Heavy Armor cunku artık partylerde warrıorlardan full lure ıstenıyorvurgunserkan demiş ki:Warrior /Cleric Charım Var PT Charı olucak Light Armor mu Giymem gerekiyor Yoksa Robe'mi Avantajları Ve Dez Avantajları nedir beni bilgilendirirseniz sevinicem teşekkür ederim