Quensis demiş ki:
KB24 demiş ki:
@Qui

Pühehe İstanbul degil ama Amyway Arena fetholacak :D :D
Yok bro bu sefer orlando alsın ya.Hido oynasa alır da tospa bir türlü şu süperstar seviyesine çıkamadı sayı katkısında.. ^^
LAL alsın Boston yuzunden şampiyonlugu kacırdılar.

PS: Hido ne zaman cok sayı atsa Orlando yeniliyor ilk final macında 29 sayı attı Orlando yenildi :D

bu akşam maç var mı ya bünyem bozuldu okuldan toparlayamıyorum kaç gündür yoğunum bi ayarlayamadım uykumu

Twi hangi takımın yanında olsan o takım yeniliyor ne iştir bu yav :D

PS: Dedigim gene cıktı Hidayet bu macta yine cok sayı attı gene Orlando yenildi :D :D

evet,mazlumun yanındayım :mrgreen:

zaten finallere kalması muhtemel takımları desteklememiştim. cle,lal gibi :roll: ne bileyim ben böyleyim işte :mrgreen: yeni heyecanlar arıyorum :P alışılagelmişi yıkmak için :starving:

Maçtan önce yazmıştım maçı Magic alacak diye... Neredeyse haklı çıkıyordum xD Lee son topu sokabilse bugün Hido'nun Kobe'ye yaptığı mükemmel blok konuşulacaktı fazlasıyla^^ sağlık olsun artıkın LAL bırakmaz seriyi Şamp... LAL ^^

sa beyler bende büyük bir Lakers ve Kobe taraftarıyım sizin bu bölümünüze katılmak istiyorum
bende hemen fikirlerimi söyliyim bu sezon Lakers şampiyon olur Kobe de finallerin MVP si seçilir bu 3. maç deplasmana gidiyoruz bana orlando bu maçı alır gibi geliyo fikrimce bu seri LAL 4-2 ORL
şeklinde biticek

KB24LEGEND demiş ki:
sa beyler bende büyük bir Lakers ve Kobe taraftarıyım sizin bu bölümünüze katılmak istiyorum
bende hemen fikirlerimi söyliyim bu sezon Lakers şampiyon olur Kobe de finallerin MVP si seçilir bu 3. maç deplasmana gidiyoruz bana orlando bu maçı alır gibi geliyo fikrimce bu seri LAL 4-2 ORL
şeklinde biticek
Hoşgeldin aramıza ^^
Soyledigin oldu Lakers yenildi 108-104 ama bir sonraki macı bırakmaz 4-2 biter dedigin gibi.

PS:Arkadaşı ben davet ettim nicki gorunce ^^

Yahu şurada 3-5 kişiyiz %99u kobe nickini taşıyor xD xD şaka bir yana hoşgeldin ^^
Gece ki maça gelirsek , ilk yarıda fark 20 olabilirdi %75 gibi rekor bir yüzdeyle şut attı Orlando lakin Kobe ne atsa soktu ilk yarı (son 4-5şut hariç) o yüzden ilk yarıda fark açılmadı. 2. yarı kobe sustu lakin Orlando'da bocalamaya başladı , savunmların sertleşmesinden ziyade bireysel hatalardan çok top kaybı yaptı Orlando ^^ Sonlara doğru Lee Kobe'yi sinir etti dövecekti nerdeyse xD Hido da yine mükemmele yakın performans sergiledi. Benim korkum Alston 1 maç iyi oynadım diye diğer maç her eline geçeni atmaz inşallah ^^ yoksa sonları olur Orlando'nun. Ayrıca ben Van ''Gundi''nin Nelson ısrarını anlamıyorum ilk maçta evet 1-2 extra yaptı birşeyler ama onunla kaldı sadece. A.Johnson'u unuttu adam resmen , Nelson'suz da oynar bu takım. 4. maç seri 2-2 olacak diyorum ^^

Şöyle bir rastlandı gözüme çarptı ^^ Fener yendi , aynı gece LAL yendi , 2. maçta yine Fener yendi , aynı gece LAL yendi , 3. maçta Efes yendi , aynı gece ORLANDO yendi , Bu akşam 8de serinin 4. maçı var , bence yine EFES kazanacak gece de Orlando kazanacak ^^

Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
hmzsnmz demiş ki:
Şöyle bir rastlandı gözüme çarptı ^^ Fener yendi , aynı gece LAL yendi , 2. maçta yine Fener yendi , aynı gece LAL yendi , 3. maçta Efes yendi , aynı gece ORLANDO yendi , Bu akşam 8de serinin 4. maçı var , bence yine EFES kazanacak gece de Orlando kazanacak ^^
Enteresan birşey gerçekten. :twisted:

Ps: Fener kazanacak ^^ :lol:

Fre3sTyLe demiş ki:
hmzsnmz demiş ki:
Enteresan birşey gerçekten. :twisted:

Ps: Fener kazanacak ^^ :lol:
Olmaz o zaman LAL da kazanır ^^ O yüzden Akşam Efesle başlayacak galibiyet gecemiz Orlando ile sürecek ^^

Yukarı Alt