her ne kadar hedo boston ı yerle bir etse de mvp james ile pek yarışamayacak gibimi geliyorhmzsnmz demiş ki:Günün haberi ; viewtopic.php?f=262&t=125228
ps: vurun tospaya
her ne kadar hedo boston ı yerle bir etse de mvp james ile pek yarışamayacak gibimi geliyorhmzsnmz demiş ki:Günün haberi ; viewtopic.php?f=262&t=125228
Hacım biz Twi ile sana tespiti koyduk ;Quensis demiş ki:Ben genel bir kavram kullandım hemen bi açığımı yakaladınız ya vurun.
Yok sarhoş değilim de 4 tane yazılıya birden çalışınca böyle oluyor..hmzsnmz demiş ki:Hacım biz Twi ile sana tespiti koyduk ;Quensis demiş ki:Ben genel bir kavram kullandım hemen bi açığımı yakaladınız ya vurun.
- Resim Silinmiş.
TwiLighT demiş ki:Biz çözümlememizi yaptık bro kusura bakma
Senin bünye alışık tabi.Beni çarpıyo hacım.hmzsnmz demiş ki:TwiLighT demiş ki:Biz çözümlememizi yaptık bro kusura bakma
@Qui..
Hacı ben kaç gündür uykusuzum biliyor musun ?? ^^
saatlerce ders çalışıp , 1-2 saat dinlenip kalanı sizle geçiriyorum
Hacım bi yere nick yazdırmaya falan gerek yok ^^ Güncel haberleri basketbol bölümünde paylaş zaman buldukça + bu konu altında da sohbet havasında bir konuşuyoruz/konuşacağız zatenTruth demiş ki:Harika bir yer yeni gördüm vallahi katılacak olay varsa hemen içindeyim :)
asla lakers şampiyon olacakTwiLighT demiş ki:helal olsun orlando ya aynı performansı denverdan da bekliyorum :) denver-orlando finali için hala ısrarcıyım
O son saniyede ki atış allahtan girmediTruth demiş ki:Bende o konuyu yazacaktım harika yendiler ...
mo williams o basketi atabilseydi günün olayı olurdu zaten çok da şekil sallamış amaFre3sTyLe demiş ki:O son saniyede ki atış allahtan girmediTruth demiş ki:Bende o konuyu yazacaktım harika yendiler ...
+1907TwiLighT demiş ki:çok da şekil sallamış ama
hiç sorma onu zaten. adam aşmış yahuhmzsnmz demiş ki:onuda atsa bişey demezdim artık.. devre sonunda orta sahadan nası attı öyle o.O
Aşma falan yok yahu ^^ Safii balıkTwiLighT demiş ki:hiç sorma onu zaten. adam aşmış yahuhmzsnmz demiş ki:onuda atsa bişey demezdim artık.. devre sonunda orta sahadan nası attı öyle o.O