program olarak mı indireceğiz
Rev6 daki zati GSP değil GPS olacak 1.RoyaLe demiş ki:Rev6 daki GSP dandik.
CaN_KsK demiş ki:Rev6 daki zati GSP değil GPS olacak 1.RoyaLe demiş ki:Rev6 daki GSP dandik.
Bana dandik dediğinin hakkında birşey göster sistem basit oyunda mı değil mi ? daha ne kadar elverişli olabilir ?
sadece gaia ^^mehmet22 demiş ki:cok supper bısı sunwold prıvatedede varmı
Kesinlikle katılıyorum bu fikire. Gayet mantıklı.BroodMotheR demiş ki:Bu sistem telefonlada olabilir. Belirli ücret karşılığı çalışanların,okula gidenlerin, afk olanların telefonuna belirli saatlerde charlarının durumu bildirilebilir
Peki mesela ögrenci okula gitmişse ve charının DC olduğunu öğrenince okuldan kaçıp eve yeniden charını kurup okulamı gidicek yoksa arıyıp haber veren arkadaşa bi kerede hayırlı haber ver mi dicekRoyaLe demiş ki:Kesinlikle katılıyorum bu fikire. Gayet mantıklı.BroodMotheR demiş ki:Bu sistem telefonlada olabilir. Belirli ücret karşılığı çalışanların,okula gidenlerin, afk olanların telefonuna belirli saatlerde charlarının durumu bildirilebilir
MaRJiNaL demiş ki:Gps bağlantısı zayftır belki.yada kapsama alanı dışındadırFeeL demiş ki:Hacım,char'ın oyunda değil...