300 tlye 100 tl.Şimdi benim 700TL bakiyem olsa hepsiyle indirim çeki alsam GAmeOfisden bedavayamı alcam istediğimi
İndirim çeki alırsın ama minimum 300 liralık alışverişte geçerli çekler. :)Şimdi benim 700TL bakiyem olsa hepsiyle indirim çeki alsam GAmeOfisden bedavayamı alcam istediğimi
Dönemlik serverların eklenmesi pek karlı bir iş değil , iki gün sonra kapanırlarsa elimizde kalır kodlar.Electus Reborn private serverı için silk kodu ekleme durumunuz var mı?
İyi oyunlar hacım :)Kardeşim için rp aldım , teşekkürler
anlıyorum teşekkürlerDönemlik serverların eklenmesi pek karlı bir iş değil , iki gün sonra kapanırlarsa elimizde kalır kodlar.
Al al ufuk goturuyorBende güzel bakiye birikmiş, şöyle bi baktımda çok güzel şeyler var, biz faydalanabiliyor muyuz bu marketten?
Al al ufuk goturuyor
Bir tane aldım da "Invalid or used epin code." hatası alıyorum websitelerinde.Oldsro.eu 100 silk kodları eklendi.
Her forum üyesi bu kodlardan sadece 1 adet alabilir.
PM ile kodu gönderebilir misin kontrol edelim ?Bir tane aldım da "Invalid or used epin code." hatası alıyorum websitelerinde.
Göndermeden tekrar bir deneyim dedim çalıştı teşekkür ettimPM ile kodu gönderebilir misin kontrol edelim ?