İyi bir çoçuk olursan,şirinleri bile görebilirsin.Böyle Dedacto dan hediye çeki varmı 10TL lik yada 3 Mercrdes-Benz'den birini kazanma fırsatı yada 10 iphone 6s'den biri benim olabilir mi?
İyi bir çoçuk olursan,şirinleri bile görebilirsin.Böyle Dedacto dan hediye çeki varmı 10TL lik yada 3 Mercrdes-Benz'den birini kazanma fırsatı yada 10 iphone 6s'den biri benim olabilir mi?
Şirinlerden başka bişey göremez demi, şimdi bi heycanla uslu çocuk olup başka şeyler görürse üzülür.İyi bir çoçuk olursan,şirinleri bile görebilirsin.
₺2,000.00 Bakiyem hayırlı olsun
çekyat alalım mı bana?₺2,000.00 Bakiyem hayırlı olsun
Hemen ekleyelimbakiyeyi nakite çevirme butonu nerde acaba ?
Bir bitiş süresi yok.Güzel uygulama olmuş ancak geçerliliği ne zamana kadar ?
Yetkili bey chorusbank kartım elime ulaşmadı da acaba postada da mı bir sıkıntı var, kurye de ulaşamıyorumChorusBank
Bu ay sonuna kadar açacağınız her konuda ₺20 kazanma şansı
e hadi ne duruyorsun detaylar extraloob.com da
Hiç bu kadar zengin olmamıştım.
rica ederiz biz her konuya olumlu bakıyoruz..Yetkili bey chorusbank kartım elime ulaşdı çok teşekkürler
ahahahsa yılın troll'ü ödülü kesinlikle sana verilmeli sonuna kadar desteklerimrica ederiz biz her konuya olumlu bakıyoruz..
Şimdi beğendiğin kadar harca kampanyası bu ay sonuna kadar tün konularda geçerli
Vsro paylaşımları yaparsan 1000tl gift verebilirimBenim bi ara silinen 600 küsür TL vardı, onlar geri gelmeyecek mi :dd