Konular silinince msjlarımızda silindi bu yüzden msj sayımız düştü...aragorn3333 demiş ki:herşeyimiz silindi mi şimdi???
Konular silinince msjlarımızda silindi bu yüzden msj sayımız düştü...aragorn3333 demiş ki:herşeyimiz silindi mi şimdi???
Hızlı link için sen saol yaktım sigaranı WinkLib demiş ki:saoLOrDuCu demiş ki:Sen zati hakettin.Lib demiş ki:bu mod oLursa benDe isterem
utanDım Embarassed
_TaZMaNiA_ demiş ki:Artık mod alımında daha tutucu olacağız.yani olmamız gerekir...
Ayarlayayım mı?? Winkserdarinho demiş ki:resmın gusel mış_TaZMaNiA_ demiş ki:Artık mod alımında daha tutucu olacağız.yani olmamız gerekir...
Öle bakma yafff. Neutral Sadserdarinho demiş ki:benim gozum hiç tutmadı o xzibit denilen zibidiyi nick inde bilem hayıryok yaw dungece ben konu açıyom birisi siliyo ben açıyorum birisi siliyo demek o şer**** miş Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised
xzibit zamanında extraloob a bikere yardım edipde mod olmak isteyen ve baska bircok sitelerde modluk yapdım diyerek extra mızı kandıran ve mod olan..OrDuCu demiş ki:bu xzibit mi xzibidimi ne ona kim yetki verdi yaww.
DNAA demiş ki:extraloob arkadaşım yeni silkroad geldihine göre mo değşikliği yapcakmısınız ben mod olabilirmyim acba gerekli bilgieri hep veiririm evde oyun oynıyorum modluk verebilirmisniz acaba
sacma sapan,gereksizce,post kasmak icin ,salak gibi SÜREKLİ baslık veya mesaj atma atıyosan adam gibi adabınla mesaj at milletede lan diye konusup durma Question Question Question Questionserdarinho demiş ki:valla bu saatten sora biraz zor her onune gelenlere verirlerse xzibitten beter yapar mılletDNAA demiş ki:extraloob arkadaşım yeni silkroad geldihine göre mo değşikliği yapcakmısınız ben mod olabilirmyim acba gerekli bilgieri hep veiririm evde oyun oynıyorum modluk verebilirmisniz acaba
saat 00:25 kahvekeyfiElazigLee demiş ki:15 dk içinde eski halini alacaktır site.
DNAA demiş ki:extraloob arkadaşım yeni silkroad geldihine göre mo değşikliği yapcakmısınız ben mod olabilirmyim acba gerekli bilgieri hep veiririm evde oyun oynıyorum modluk verebilirmisniz acaba