Dampyre
Buralıyım
auhauhau ascreamadle demiş ki:Senin neye dayanarak agresif seçiyorlar ve Okan'ı neye dayanarak en karizmatik admin seçiyorlar hayret ediyorum![]()

![]() |
auhauhau ascreamadle demiş ki:Senin neye dayanarak agresif seçiyorlar ve Okan'ı neye dayanarak en karizmatik admin seçiyorlar hayret ediyorum![]()
Extraloob.com 2007 Yılı En Karizmatik Admin'i: extraloob & jesuswan
Extraloob.com 2007 Yılı En Karizmatik Global Moderator'u: DampyrE
Extraloob.com 2007 Yılı En Karizmatik Moderator'u: Zardock
Extraloob.com 2007 Yılı En Karizmatik Deneme Moderator'u: YuMi__YuMi
Extraloob.com 2007 Yılı En Karizmatik Üyesi: LibLibi
Extraloob.com 2007 Yılı En Post Kasan Üyesi: Sarı_Kedi
Extraloob.com 2007 Yılı En Faydalı Üyesi: LibLibi
Extraloob.com 2007 Yılı En Kral Photoshop'cısı: Ronin & Pennywise (Bunları ayırmak doğru olmaz.)
Extraloob.com 2007 Yılı En Bilgili Tbot Üyesi: LibLibi
Extraloob.com 2007 Yılı En Off Topic Üyesi: extraloob
Extraloob.com 2007 Yılı En Sanatsever Üyesi: yellpaze
Extraloob.com 2007 Yılı En Fanatik Üyesi: EFendi
Extraloob.com 2007 Yılı En Agresif Üyesi: Lethal ve Lancelot
Extraloob.com 2007 Yılı En Karizmatik Satılık Char ilanı: ACID'in Karakter İlanı (http://www.extraloob.com/forums/viewtop ... 23&t=25809)
Extraloob.com 2007 Yılı En Güzel Karakter Yapılandırması: Extra'nın Glavie Rehberi (http://www.extraloob.com/forums/viewtop ... 01&t=12393)
Extraloob.com 2007 Yılı En Fanatik Taraftarı: EFendi
Extraloob.com 2007 Yılı En Sevilen Üyesi: mai_mai
Extraloob.com 2007 Yılı En Paylaşımcı Üyesi: JasonWalker
Extraloob.com 2007 Yılı En Aktif Üyesi: BaTTeRST
Extraloob.com 2007 Yılı En İyi İmzası: screamadle
-Resim Silinmiş.
Extraloob.com 2007 Yılı En İyi Avatarı: Jigsaw (En son yaptığı imza. Wink)
Extraloob.com 2007 Yılı En Cool Üyesi: LibLibi
Extraloob.com 2007 Yılı En Çalışkan Üyesi: extraloob
yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsunMorwena demiş ki:Avril :Sert çıkışlarıyla ödümüzü şeyimize kaçırmasıyla![]()
extraloob:laflarıyla karizma kişiliğe sahiptir diyorlar heral![]()
![]()
karizma herşeydir canımcım o da bendescreamadle demiş ki:Senin neye dayanarak agresif seçiyorlar ve Okan'ı neye dayanarak en karizmatik admin seçiyorlar hayret ediyorum![]()
karizmaya itiraz yok kesinlikle ama bence biraz agresifextraloob demiş ki:karizma herşeydir canımcım o da bendescreamadle demiş ki:Senin neye dayanarak agresif seçiyorlar ve Okan'ı neye dayanarak en karizmatik admin seçiyorlar hayret ediyorum![]()
![]()
![]()
2-3 sene sonra onuda Yapar japonlar..ElazigLee demiş ki:Tirsmaniza gerek yok , tamam teknoloji ileri duzeyde su anda ama monitorden de yumruk cikacak kadar degil Cool
inş abim inş yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olucak_AvRiL_ demiş ki:yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsunMorwena demiş ki:Avril :Sert çıkışlarıyla ödümüzü şeyimize kaçırmasıyla![]()
extraloob:laflarıyla karizma kişiliğe sahiptir diyorlar heral![]()
![]()
![]()
![]()