bende sizdenim artık
Welcomevolaris demiş ki:bende sizdenim artık
Gerek yok, download linklerinin oldugu topicimiz mevcut. Rütbemizde imza kısmında, ordan bakabilirsinizdangercaptan demiş ki:ben oynuyorum 2 tane charım var biri astçavuş tu galiba baya yüksek
Biri 2 tane şapka gibi olan varya..
Beyler indirdiniz combat olmuyor dimi yeni diye herhalde
ben internetten kaçak oldım setupunu kurdum oldu 3 4 kere indirdim bnde olmadı netten aldım oldu ben upload ederim veririm size ?
K/D ne kadar yüksek olursa o kadar iyi oynadığının göstergesidir. Oyundaki tek amacım zaten o K/D artırmakEzio0o demiş ki:sıkıntı çıkmassa bende sizdenim hangi serverdasınız :)) k/d nedir felan bunları kısa bir kurs çok iyi olurdu aslında ^^
Bunda server yok, kanallar var .. Herkes istediği kanaldaki odalarda oyunlara katılabiliyor..Ezio0o demiş ki::)) ok muhakkak yanınızdayım aslında dün geliyordum ama yanlışlıkla oyunun amerika versiyonunu indirmişim gelemedim lakin eu sitesini ögrendim şuanda iniyor server felan neresi ?
NoMoreLove demiş ki:Oynamıyorum, ama fazla oynayan çıkarsa başlayabilirim. ^^
PS: Merak ettim indiriyorum.
kill streak o ise benim 38 nasıl oldu bu bu kadarToxicated demiş ki:K/D ne kadar yüksek olursa o kadar iyi oynadığının göstergesidir. Oyundaki tek amacım zaten o K/D artırmakEzio0o demiş ki:sıkıntı çıkmassa bende sizdenim hangi serverdasınız :)) k/d nedir felan bunları kısa bir kurs çok iyi olurdu aslında ^^
K/D : Ölme / Öldürme oranı
Rank : Oyun genelindeki sıralaman
Rütbe : Oyundaki Rütbe Sistemi
Kill Streak : En uzun hiç ölmeden öldürdüğün adam sayısı
vs vs .. Zaten zamanla çğreniyorsun çok basit