rekor 29 benm ama koymadılar halathe Gunslinger demiş ki:Helix Defense off bunda 28 yaptım ama hatta prt scr bastım ama kaydetmedim tabi makine kapandı bi yerden bulamazmıyım
Jigsaw demiş ki:Rekor listesinin güncellenmesi ve yeni oyunların listeye eklenmesi belli aralıklarla gerçekleşir.
Jigsaw demiş ki:Jigsaw demiş ki:Rekor listesinin güncellenmesi ve yeni oyunların listeye eklenmesi belli aralıklarla gerçekleşir.
Belli aralık dediği 1 ay veya 1 yıl kadar uzun bir süre olmalı dün koydum rekorumu hala tabloda değil . Artık olsa da bir işe yaramaz , çünkü ben istemiyorum .MasterOfHorror demiş ki:Jigsaw demiş ki:Jigsaw demiş ki:Rekor listesinin güncellenmesi ve yeni oyunların listeye eklenmesi belli aralıklarla gerçekleşir.
Burayı okudunuz sanırım?
Edit. Gördüm rekor onunmuşFURKANAR demiş ki:adımı yanlış yazmışsınız bu arada cleck mazede blackrain rekor sahibi değiştirirseniz sevinirim
bumu Rekor benim SS e bak istersenBlackDevil_ demiş ki:- Resim Silinmiş.
bu oyunla başlıyorum rekorlara
belirli aralıklarla koyuluyor rekorlarblackrain demiş ki:kaç tane rekor kırdım niye kimse bakmıo :S
Haftada bir gibi, ama aynı gün içerisinde de olabilir. Sürekli topice girip çıkamam not alıyorum zamanı gelince güncelleyeceğim.Jim demiş ki:Jigsaw hacım şu rekorları belirli aralıklarla koyuyosun bare kaç gün veya kaç ay olduğunu söyle şu aralıkların hergün bu topice bakmayalım