Jigsaw

Aileden
- Resim Silinmiş.

-_-"

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
extraloob demiş ki:
extraloob >>> ogame >>> pembece.com

işte eskilerden görüntüler.

logomuz :
- Resim Silinmiş.

omerta.jpg

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

*oyunda sawaş açmak için kurallar vardı : oyunun sitesinde yazı ile şu ittifaka sawaş açıyoruz diyordun ve 12 saat süresinde saldırı yapamıyordun tabi bizim sawaş ilanlarımız böyle görsellerle bezenmiş süslü püslü oluyordu 8)

``Bir gece ansizin gelebilirim,filolarini kaldir gomebilirim...``
``Geldim Yoktun ! ``

Ne gunlerdi beh.. :roll:

Son düzenleme:
2-3 yıl öncesine kadar bende oynuodum 7. evrende 3.sıradaydım steel ittifakı 1. sıradaydı daha sonra ittifakla aramda bi tartışma çıktın ittifaktan ayrıldım ve tüm ittifak bi gecede bana daldı toplam 100.000 küsür muhrip ve 1000 küsür riple bana dalmışlardı bende hesabı kapadım şimdi 47. evren açıldıında tekrar başlıcam hepinizi beklerim..

vay be bende bir zamanlar oynuyordum 150. idim ama simdi bıraktım k adı ve şifre bile hatırlamıyorum :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
extraloob demiş ki:
extraloob >>> ogame >>> pembece.com

işte eskilerden görüntüler.

logomuz :
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

*oyunda sawaş açmak için kurallar vardı : oyunun sitesinde yazı ile şu ittifaka sawaş açıyoruz diyordun ve 12 saat süresinde saldırı yapamıyordun tabi bizim sawaş ilanlarımız böyle görsellerle bezenmiş süslü püslü oluyordu 8)

/ Up :twisted: :mrgreen:

Son düzenleme:

EliteTurk

Aileden
Bende oynuyordumda şu o game yi gelişme safasında bi ton jasus sondası yemişim millet sömürdü geçti yeni açılan serverda başlarım dedim öle kaldı.. :cry:

pembece.com ve ogame serüveni: güzel günler geçirdigim günlerdendi.. academyden yetişip sonra ana saflarda yer almak.. gece baskınlarını beklemek :))) ardından rekorlar

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
OMERTA.A mezunu musun ? hobaaa tapıyorum sana yaaa taa o günler buraya kadar haaa wallahi hoşgeldin hacım neler hatırlıyorsun de bakayım anılarım canlansın biraz :kalp:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
GriffinHeart demiş ki:
valla kardeş beni hatırladınmı bilmiyorm.. burdada moddum bi ara Ulucay askeri lise..

oo Ulucay hatırlamaz mıyım askeri liseye gidiyorum gideceğim mevzuları vardı Türk bayraklı bir avatarın vardı galiba nick mi değiştirdin kuzum nedir durum nerelerdesin şu anda ?

lise bitti harptayız hacı.. takılıyoruz.. ogame de brothers ittifakıyla papaz oldgumuzu hatırlıyorm .. :))) diğer yönden iyi gidiyo herşey mrk etme hacım

Yukarı Alt