Oyuna Tek Tık'ta girdin mi veya no dc bot'u kullandınmıNo_FeaR demiş ki:Ya ßende Canawar Seçmiyor :(
asdpo demiş ki:şifresi nee bu rar ın
www.extraloob.com
arkadaşım enter sürekli basılı kalırsa oyun donuyoDead_Shadow demiş ki:bot güzel ancak donuyor oyun
mahsun5252 demiş ki:yaw dosyayı cıkart dıyınce sıfre ıstıo oraya ne yazam
www.extraloob.com
Redline demiş ki:Arkadaşlar şimdi botu kurmayı deniyorum skillerin adları değişmiş teker teker denemek zorunda kaldım ama buffları yaptım. Yanlız imbue skill i yapamadım. Harelde 70+ skil olduğu için görmüyor olsa gerek.
Başka bi sibibot kullansam sjsroda çalışırmı ?
botu aç giriş de oyunu aç karakterine gir f7 ile özellikleri ayarla kaydet felan da variişin bitince aynı karakterde bot ayarlarını saklayabilirsin.cenkay demiş ki:bi tek su sibi bot u beceremiom
bendede aynı sorun warBrown demiş ki:Hayir.Spare demiş ki:Botu kimisi yapıyor kimisi yapamıyor sorun sizden sanırım. Bende takır takır çalışıyor.
Bende birçok sorunla karşılaştım.
F7 çıkmadı hallettim.
Start gelmedi hallettim.
Şimdi de characteri sectikten sonra start a basıyorum loading dolmuyor.
Sıyırtıcam kafayı artık
Tekrar'dan botu editleyelim ?WingsOfWind demiş ki:botu aç giriş de oyunu aç karakterine gir f7 ile özellikleri ayarla kaydet felan da variişin bitince aynı karakterde bot ayarlarını saklayabilirsin.cenkay demiş ki:bi tek su sibi bot u beceremiom
akşam yeni versiyon çıkartırızSpare demiş ki:Tekrar'dan botu editleyelim ?WingsOfWind demiş ki:botu aç giriş de oyunu aç karakterine gir f7 ile özellikleri ayarla kaydet felan da variişin bitince aynı karakterde bot ayarlarını saklayabilirsin.cenkay demiş ki:bi tek su sibi bot u beceremiom