Advance   Kayıt 27 Ocak 2008 Mesajlar 11.538 Beğeniler 19 30 Mayıs 2009 #1 ben yazın bi CS serveri açmayı düşünüyorum eğer bu siteden ortaklar olacaksa extraloob adına açabiliriz ilgilenenler konu altına cevap yazsınlar
ben yazın bi CS serveri açmayı düşünüyorum eğer bu siteden ortaklar olacaksa extraloob adına açabiliriz ilgilenenler konu altına cevap yazsınlar
P Prophecy Kayıt 28 Ocak 2009 Mesajlar 2.775 Beğeniler 0 14 Haziran 2009 #3 Advance demiş ki: ben yazın bi CS serveri açmayı düşünüyorum eğer bu siteden ortaklar olacaksa extraloob adına açabiliriz ilgilenenler konu altına cevap yazsınlar Daha fazla görüntüle... C.s. Serveri Acmak İstiyosan Daha Onceden Cok Gireni Olan Bir Server Al Paran Bosa Gitmesin
Advance demiş ki: ben yazın bi CS serveri açmayı düşünüyorum eğer bu siteden ortaklar olacaksa extraloob adına açabiliriz ilgilenenler konu altına cevap yazsınlar Daha fazla görüntüle... C.s. Serveri Acmak İstiyosan Daha Onceden Cok Gireni Olan Bir Server Al Paran Bosa Gitmesin
B BlackMarshall Kayıt 11 Temmuz 2007 Mesajlar 2.169 Beğeniler 0 25 Haziran 2009 #4 120 tl yi gözden çıkar şimdiden