Arkadaslar simdiye kadar arkadasıma bile anlatmadım ama bazı silahlar tekde +5 olma özelligi tasıyor. Wink
ben 1 günde 3 tane 72 lik glavie ye +5 basdıgımı hatırlıyorum. Hatta birkeresinde ezik bir shield le dalga gecer gibi rastgele + basıyodum bi bakdım +6 bi daha deneyim dedim kalkan ortadan kaybolmustu :mrgreen: neyse
simdi benim yapdıgım ve bildigim +5 olan silahların adını asagıya yazıcam siz +sız bulursunuz isterseniz denersiniz.
NOT:sadece 8 degre biliorum

Glavie icin:8D Double polearm
Spear icin:8D Probound irrangjingun Pike (sadece bunları +5 yapabildim)

Sword icin:8D adı Hellfire Devil Sword muydu neydi onuda +4 yapmısdım

jangan'a gitmeyede gerek yok arkadaslar hotanda yüzükcü ile kıyafetci kadının arasındaki yerden gecip arka tarafda basabilirsiniz...
inş. işinize yarar.İyi oyunlar

tesadüfmüdür bilmem bende 68 kalkan almıştım. basayım dedim şuna bir kaç shield elixir. yüzükçünün sağ tarafında lagsız bi alan buldum arka arkaya yapıştırdım +5 oldu.ben tesadüf olduğunu düşünüyorum.+9 olan aletler nasıl basılmıştır merak ettiğim husustur yani. bi bilen varsa anlatsın.

sizofrentrx demiş ki:
tesadüfmüdür bilmem bende 68 kalkan almıştım. basayım dedim şuna bir kaç shield elixir. yüzükçünün sağ tarafında lagsız bi alan buldum arka arkaya yapıştırdım +5 oldu.ben tesadüf olduğunu düşünüyorum.+9 olan aletler nasıl basılmıştır merak ettiğim husustur yani. bi bilen varsa anlatsın.
immortal + astral olayı ama cok para gider en ideali +7 dir Wink

Morwena

Buralıyım
ehuhhau aynısını denedim ama olmadı olsun sağlık olsun 60 tane weapon elixir gitti 50 küsür lucky :lol:

Morwena demiş ki:
ehuhhau aynısını denedim ama olmadı olsun sağlık olsun 60 tane weapon elixir gitti 50 küsür lucky :lol:
sen bana verseydin 5dk önce 5elixir 5lucky ile +5 bastım :mrgreen:

benm simyada bu extranın ded kadar elixr al yada daha az paran neye yetiorsa istedin lvl de silah al o silahın crti 7 we üzeri olsun sorada bas tutana kadar ben hep ilk seferde tutrdum çok balık bir insan oldum için 52 de +5 glew 64tede +5 spear yaptım :lol: Shocked Shocked popcorn

normal bi 72+5 glavie 25-35 m civari bişi

100 elixir weapon + 50 lucky powder + jangana ışınlanma parası kahvekeyfi+chin tomba gıtmek ıcın at gıdıs gelıs kahvekeyfi + yolda 5 k plisss dien ezık janganlılar kahvekeyfi +.... yeni bi silah daha hayırlı olmazmı :mrgreen: Ama silk almadan anca bu kadar oluo ki extraloob silk siz +5 yöntemını göstermış ki guzel olmuş extrabeer Ama bısı daha warkı kendın basarsan hem oyunda bllı bı tecrube yaparsın hemde kendı emegınle oldugu ıcın mutlu olursun :lolmuch: :lolmuch:

dR.NooB demiş ki:
normal bi 72+5 glavie 25-35 m civari bişi

100 elixir weapon + 50 lucky powder + jangana ışınlanma parası kahvekeyfi+chin tomba gıtmek ıcın at gıdıs gelıs kahvekeyfi + yolda 5 k plisss dien ezık janganlılar kahvekeyfi +.... yeni bi silah daha hayırlı olmazmı :mrgreen: Ama silk almadan anca bu kadar oluo ki extraloob silk siz +5 yöntemını göstermış ki guzel olmuş extrabeer Ama bısı daha warkı kendın basarsan hem oyunda bllı bı tecrube yaparsın hemde kendı emegınle oldugu ıcın mutlu olursun :lolmuch: :lolmuch:
bu 25-35m hangi serveryaw :lol:
bizde millet paso golad alıyo sitelerden 70m den başlıyo glaive veya herhangi bi 72+5 wepaon sunları soylemiyom bile 1.5 bil den aşşa paran varsa sun weaponu unut:D

72 spearim crt12 mag 80 % ayiptir söyLemesi ... 4 eLixirLe +4 oLdu ( steady kuLLandim )
yarin +5 deniyecem chin tombda ama Lucky Stone param yetmiyo Luckysiz deniyecem :mrgreen:
saoL extra haCim extraokk

Yukarı Alt