guzelmis haa
immortal + astral olayı ama cok para gider en ideali +7 dir Winksizofrentrx demiş ki:tesadüfmüdür bilmem bende 68 kalkan almıştım. basayım dedim şuna bir kaç shield elixir. yüzükçünün sağ tarafında lagsız bi alan buldum arka arkaya yapıştırdım +5 oldu.ben tesadüf olduğunu düşünüyorum.+9 olan aletler nasıl basılmıştır merak ettiğim husustur yani. bi bilen varsa anlatsın.
patlama yok steady bas yeter extranın simyası iyidrtheilker demiş ki:örnegin ben 52lv blademe+5 basmak istiyom ole bi simyada olsa
sen bana verseydin 5dk önce 5elixir 5lucky ile +5 bastımMorwena demiş ki:ehuhhau aynısını denedim ama olmadı olsun sağlık olsun 60 tane weapon elixir gitti 50 küsür lucky
bu 25-35m hangi serveryawdR.NooB demiş ki:normal bi 72+5 glavie 25-35 m civari bişi
100 elixir weapon + 50 lucky powder + jangana ışınlanma parası kahvekeyfi+chin tomba gıtmek ıcın at gıdıs gelıs kahvekeyfi + yolda 5 k plisss dien ezık janganlılar kahvekeyfi +.... yeni bi silah daha hayırlı olmazmı Ama silk almadan anca bu kadar oluo ki extraloob silk siz +5 yöntemını göstermış ki guzel olmuş extrabeer Ama bısı daha warkı kendın basarsan hem oyunda bllı bı tecrube yaparsın hemde kendı emegınle oldugu ıcın mutlu olursun
BummmmmLibLibi demiş ki:patLAdi .P