Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ilkercindik demiş ki:
Kemalist demiş ki:
HeLL_SpY demiş ki:
ExtraLook // Client Gizleme Boyutlandırma

OLMUŞ "ExtraLoob // Client Gizleme Boyutlandırma" olacaktı heralde

ELİNE SAĞLIK
Bilerek Yapılmış Look İngilizcede Bakmak Görmek Burdada Silkroadın Ekrandaki Görüşüyle İlgili Bir Bağlantı Kurulmak İstenmiş Heralde...
Çaktın davayı Razz :mrgreen:
:lol: Rolling Eyes Rolling Eyes

bannedddd

Buralıyım
Rational demiş ki:
Evet pek fazla kasma olmuyor da mesela 2 tane char açtım diyelim ben anca biri için ayar yapabiliyorum. 2 char içinde ayar yapılmıyor. Confused Eğer ilk charı gizlersem 2. char için ayar yapıyorum. Ama diğer charı da gizlersem tekrar göster dediğimde ilk char pc'de açık oluyor ama hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Yardımcı olursan sevinirim. :lol:

Rational demiş ki:
Rational demiş ki:
Evet pek fazla kasma olmuyor da mesela 2 tane char açtım diyelim ben anca biri için ayar yapabiliyorum. 2 char içinde ayar yapılmıyor. Confused Eğer ilk charı gizlersem 2. char için ayar yapıyorum. Ama diğer charı da gizlersem tekrar göster dediğimde ilk char pc'de açık oluyor ama hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Yardımcı olursan sevinirim. :lol:
evet şu an multiclient desteği yok . biraz karışıtırıyor clienlteri şimdilik. Wink

bannedddd

Buralıyım
ilkercindik demiş ki:
Rational demiş ki:
Rational demiş ki:
evet şu an multiclient desteği yok . biraz karışıtırıyor clienlteri şimdilik. Wink
En yakın zamanda yenisini bekliyoruz o zaman. mucX :lol:

Tebrik Ederim Birde TBOT işine el atsan be ilker :mrgreen: onuda becerebilirsin diye düşünüyorum bende :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
İlker Hayırlı Olsun Ps User Olmuşsun Surprised Bunun Şerefine Bana Bir İmza Yaparsın Artık :mrgreen:

ohohohoho :mrgreen: İlker avatarın ne öLe Vallahi YakıyoR bende bi imza isteyebilirmym program çalışıor!! bu arada Denedim ama mouse kayıyo onu çözemedim ben

xglspyxgl demiş ki:
ohohohoho :mrgreen: İlker avatarın ne öLe Vallahi YakıyoR bende bi imza isteyebilirmym program çalışıor!! bu arada Denedim ama mouse kayıyo onu çözemedim ben
vallahi snra isteyin.. bu aralar başım ağrıyor. grip de oldum :lol: popcorn

emc

rank8
Programa minimize eklemek mümkün mü ? Birden fazla client açtıysak gizlediğimizde tekrar geri gelmiyor. Tekrar görünür yapıp client den çıkarsam diğer gizlediğim clienti görebiliyorum.
> Minimize seçeneği olsa aralarında rahatlıkla geçiş yapılabilinir.
> Elinize sağlık güzel bir program.

emc demiş ki:
Programa minimize eklemek mü**ün mü ? Birden fazla client açtıysak gizlediğimizde tekrar geri gelmiyor. Tekrar görünür yapıp client den çıkarsam diğer gizlediğim clienti görebiliyorum.
> Minimize seçeneği olsa aralarında rahatlıkla geçiş yapılabilinir.
> Elinize sağlık güzel bir program.
öyle oldugunu biliyorum . en yakın zamanda çözmeye çalışacağım Wink

Yukarı Alt