Rocky Balboa

Bilgiliyim

FC SPORT KULÜP ODASI

Extraloob.Com haxball futbol takımı FC SPORT resmi sayfasıdır.

Special thx to Extraloob.Com :kalp:

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
puhahahaa gençlerbirliği köyhizmetleri mi FC TiBET kamp sezonunda sizinle idman maçı yapabilir kadronuz var mı ?

HearBeat basın sözcüsü HB ;

HaxBall Gençlerbirliği ile HeartBeat arasında yapılan görüşmeler sonucunda HeartBeat , HaxBall Gençlerbirliği ile anlaşmıştır.
Her iki tarafada hayırlı olsun diyoruz.

Rocky Balboa

Bilgiliyim
HeartBeat demiş ki:
HearBeat basın sözcüsü HB ;

HaxBall Gençlerbirliği ile HeartBeat arasında yapılan görüşmeler sonucunda HeartBeat , HaxBall Gençlerbirliği ile anlaşmıştır.
Her iki tarafada hayırlı olsun diyoruz.
HaxBall Gençlerbirliği HeartBeat'ı takımda görmekten cok mutlu olduklarını söylüyor,ve onunla yeni başarılara imza atacaklarına inanıyor.
Hoşgeldin HeartBeat!

Mençıştır Yunaytıd İle Sözleşmesi Biten Arveleson'un Basın Sözcüsü Alberto Oliviera Andro Dos Hüseyin'nin Yaptıgı Açıklamada:

" Arveleson Exl Süper Lig'de Oynamak İstiyor. Orada Gelicek Tekliflere Sıcak Bakıyor. " dedi.

arveleson demiş ki:
Mençıştır Yunaytıd İle Sözleşmesi Biten Arveleson'un Basın Sözcüsü Alberto Oliviera Andro Dos Hüseyin'nin Yaptıgı Açıklamada:

" Arveleson Exl Süper Lig'de Oynamak İstiyor. Orada Gelicek Tekliflere Sıcak Bakıyor. " dedi.
kardeşim f7 ve çetesine katılmak istermisin? şimdiye katar beni yaz beni yaz diyenler oldu yazdık deftere 10dk sonra başka takımlara gitmişler... istersen katıl bize exl dışı arkadaşlarımlna kurucam EXL League'de fırtına estiricez 8)

Takımı
Galatasaray
Rocky Balboa demiş ki:
HaxBall Gençlerbirliği Kurulmuştur. Gelmek isteyen genç yetenekleri takımımızda görmek isteriz. HaxBall Gençlerbirliği

Kadromuz
Nina(NR)
Hiseyin
Alex
Footbaalcı
Alperen
HeartBeat
Picigeto
Kwanza
/ Güncel

ps: Lütfen tüm takım oyuncuları bana pm ile ulaşsın.

HeartBeat Real Beer CF 'de !

- Resim Silinmiş.

Yapılan görüşmeler sonunda HeartBeat Real Beer CF ile anlaşmıştır. HaxBall Gençlerbirliği 'nden neden ayrıldığı sorulduğunda şöyle konuştu;

" HaxBall Gençlerbirliği iyi bir takım fakat hem yeni olmasıyla birlikte aktif olmayan bir takım. O takımda fazla geleceğim olacağını düşünmüyorum. Yönetim inş. kararıma saygı duyar takas istenirse Real Beer CF takım kaptanı ile görüşebilirler. HaxBall Gençlerbirliği 'ne Lig'te başarılar dilerim. Real Beer CF 'de geleceğimin çok parlak olduğunu düşünüyorum çok iyi bir takım. "

Diyerek sözlerini tamamladı. Transfer hayırlı olsun..

Takımı
Galatasaray
Nina Ricci demiş ki:

FC SPORT KULÜP ODASI

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Kulüp logosu ve kadrosu yenilenmiştir.

HeartBeat basın sözcüsü HB ;
Real Beer CF ile FC Sport anlaşamamıştır. HeartBeat halen FC Sport takımındadır.

HeartBeat basın sözcüsü HB ;

Takım çok pasif. Biraz daha aktif olması gerekli ve ant. maçları düzenlenmeli ki oyuncular kendilerini geliştirsin mevkilerine hakim olsunlar.Takım kaptanı bu durumla ilgilenirse seviniriz.

Takımı
Galatasaray
Nina Ricci demiş ki:

FC SPORT KULÜP ODASI

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Kaleci olarak Jansett göreve getirilmiş takım kadrosu tamamlanmıştır.Önümüzdeki günlerde hazırlık maçları başlayacaktır.

Yukarı Alt