Rocky Balboa
Bilgiliyim
Extraloob.Com haxball futbol takımı FC SPORT resmi sayfasıdır.
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
komik olsun diye öyle koydum abi olabilir neden olmasın bi bakayım ben oyuncularaextraloob demiş ki:puhahahaa gençlerbirliği köyhizmetleri mi FC TiBET kamp sezonunda sizinle idman maçı yapabilir kadronuz var mı ?
HaxBall Gençlerbirliği HeartBeat'ı takımda görmekten cok mutlu olduklarını söylüyor,ve onunla yeni başarılara imza atacaklarına inanıyor.HeartBeat demiş ki:HearBeat basın sözcüsü HB ;
HaxBall Gençlerbirliği ile HeartBeat arasında yapılan görüşmeler sonucunda HeartBeat , HaxBall Gençlerbirliği ile anlaşmıştır.
Her iki tarafada hayırlı olsun diyoruz.
neden olmasın kac v kac?PhaetoN demiş ki:Dedelerbirliği FC olarak maç talep ediyoruz
panpa yok öyle bi takım maksat gönüller bir olsunRocky Balboa demiş ki:neden olmasın kac v kac?PhaetoN demiş ki:Dedelerbirliği FC olarak maç talep ediyoruz
kardeşim f7 ve çetesine katılmak istermisin? şimdiye katar beni yaz beni yaz diyenler oldu yazdık deftere 10dk sonra başka takımlara gitmişler... istersen katıl bize exl dışı arkadaşlarımlna kurucam EXL League'de fırtına estiricezarveleson demiş ki:Mençıştır Yunaytıd İle Sözleşmesi Biten Arveleson'un Basın Sözcüsü Alberto Oliviera Andro Dos Hüseyin'nin Yaptıgı Açıklamada:
" Arveleson Exl Süper Lig'de Oynamak İstiyor. Orada Gelicek Tekliflere Sıcak Bakıyor. " dedi.
/ GüncelRocky Balboa demiş ki:HaxBall Gençlerbirliği Kurulmuştur. Gelmek isteyen genç yetenekleri takımımızda görmek isteriz. HaxBall Gençlerbirliği
KadromuzNina(NR)HiseyinAlexFootbaalcıAlperenHeartBeatPicigetoKwanza
Kulüp logosu ve kadrosu yenilenmiştir.Nina Ricci demiş ki:
FC SPORT KULÜP ODASI
- Resim Silinmiş.
Special thx to Extraloob.Com
- Resim Silinmiş.
Kaleci olarak Jansett göreve getirilmiş takım kadrosu tamamlanmıştır.Önümüzdeki günlerde hazırlık maçları başlayacaktır.Nina Ricci demiş ki:
FC SPORT KULÜP ODASI
- Resim Silinmiş.
Special thx to Extraloob.Com
- Resim Silinmiş.