haklı...Nina Ricci demiş ki:Neyse maçta göreceğiz maxi'm nasıl oynuyor.Fakat yerinde olsam şöyle düşünürdüm; ''2 ani transfer yaptıklarına göre bir bildikleri var'' gibi..
haklı...Nina Ricci demiş ki:Neyse maçta göreceğiz maxi'm nasıl oynuyor.Fakat yerinde olsam şöyle düşünürdüm; ''2 ani transfer yaptıklarına göre bir bildikleri var'' gibi..
Ani?Nina Ricci demiş ki:Neyse maçta göreceğiz maxi'm nasıl oynuyor.Fakat yerinde olsam şöyle düşünürdüm; ''2 ani transfer yaptıklarına göre bir bildikleri var'' gibi..
Bana niye laf attın ki şimdi sen.Nina Ricci demiş ki:Maxim'i keşfettik ve teklifimizi anında kabul ederek takımımıza transfer ettik.Oyuncu serbest olarak keşfedildiği için direk kadroya alındı.Gizli bir adam bir açıklama yapmıyoruz tek diyeceğim şu ki bu adam sizi oyundan bezdirecek
Aynı şekilde Kıreyzi Biç adlı oyunucuyu defans pozisyonunda kadroya ekledik.NML'nin bu adamı geçip gol atmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Ahahaha golleri saydıran sensin bro piyango sana vurdu k.bakmaNoMoreLove demiş ki:Bana niye laf attın ki şimdi sen.Nina Ricci demiş ki:Maxim'i keşfettik ve teklifimizi anında kabul ederek takımımıza transfer ettik.Oyuncu serbest olarak keşfedildiği için direk kadroya alındı.Gizli bir adam bir açıklama yapmıyoruz tek diyeceğim şu ki bu adam sizi oyundan bezdirecek
Aynı şekilde Kıreyzi Biç adlı oyunucuyu defans pozisyonunda kadroya ekledik.NML'nin bu adamı geçip gol atmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
NoMoreLove demiş ki:Bana niye laf attın ki şimdi sen.Nina Ricci demiş ki:Maxim'i keşfettik ve teklifimizi anında kabul ederek takımımıza transfer ettik.Oyuncu serbest olarak keşfedildiği için direk kadroya alındı.Gizli bir adam bir açıklama yapmıyoruz tek diyeceğim şu ki bu adam sizi oyundan bezdirecek
/ GüncelNina Ricci demiş ki:
FC SPORT KULÜP ODASI
Extraloob.Com haxball futbol takımı FC SPORT resmi sayfasıdır.
Special thx to Extraloob.Com
- Resim Silinmiş.
Nina Ricci demiş ki:Kulüp olarak uygun olmadığımız için maçı yarın oynama kararı aldık.
extraloob demiş ki:Nina Ricci demiş ki:Kulüp olarak uygun olmadığımız için maçı yarın oynama kararı aldık.
lig maçı kuzum bu federasyon onay vermeden karar veremezsiniz aksi halde kurallar gereği hükmen mağlupsünüz.
Nina Ricci demiş ki:O vakit maç saati kararlaştırılsın federasyon tarafından kaptan bu maçta oynayamayacak bilginize.