Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Nina Ricci demiş ki:
Neyse maçta göreceğiz maxi'm nasıl oynuyor.Fakat yerinde olsam şöyle düşünürdüm; ''2 ani transfer yaptıklarına göre bir bildikleri var'' gibi..
Ani?
Beni ilgilendirmez senin takımın. Maçlarda kimin ne olduğunu görürüz. Yensek de yenilsek de tebrik ederiz. Ayrıca bizim takımımızın bir ruhu bir bağı var en iyi oyunumuzda da en kötü oyunumuzda da oyuncularımızı dışlamayız, bir iddaa sonucuna göre takımdan atmayız.
Hadi eyw.

Takımı
Galatasaray
Şuan uyuyorlar akşam maç olursa yerimi onlara bırakacağım ^^

Nina Ricci demiş ki:
Maxim'i keşfettik ve teklifimizi anında kabul ederek takımımıza transfer ettik.Oyuncu serbest olarak keşfedildiği için direk kadroya alındı.Gizli bir adam bir açıklama yapmıyoruz tek diyeceğim şu ki bu adam sizi oyundan bezdirecek 8)

Aynı şekilde Kıreyzi Biç adlı oyunucuyu defans pozisyonunda kadroya ekledik.NML'nin bu adamı geçip gol atmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Bana niye laf attın ki şimdi sen. :mrgreen:

Takımı
Galatasaray
NoMoreLove demiş ki:
Nina Ricci demiş ki:
Maxim'i keşfettik ve teklifimizi anında kabul ederek takımımıza transfer ettik.Oyuncu serbest olarak keşfedildiği için direk kadroya alındı.Gizli bir adam bir açıklama yapmıyoruz tek diyeceğim şu ki bu adam sizi oyundan bezdirecek 8)

Aynı şekilde Kıreyzi Biç adlı oyunucuyu defans pozisyonunda kadroya ekledik.NML'nin bu adamı geçip gol atmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Ahahaha golleri saydıran sensin bro piyango sana vurdu k.bakma :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
NoMoreLove demiş ki:
Nina Ricci demiş ki:

haxball diye birşey varsa dünyada herkes şunu bilecek, genç yetenek NML her şekilde iteleyecek 8)

Takımı
Galatasaray
Nina Ricci demiş ki:

FC SPORT KULÜP ODASI

Extraloob.Com haxball futbol takımı FC SPORT resmi sayfasıdır.

Special thx to Extraloob.Com :kalp:

- Resim Silinmiş.

/ Güncel

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
Kulüp olarak uygun olmadığımız için maçı yarın oynama kararı aldık.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Nina Ricci demiş ki:
Kulüp olarak uygun olmadığımız için maçı yarın oynama kararı aldık.

lig maçı kuzum bu federasyon onay vermeden karar veremezsiniz aksi halde kurallar gereği hükmen mağlupsünüz.

-Maç günleri Haftasonları olacaktır.
-Saatlerini takım kaptanları belirleyecektir.

Federasyon başkanıda bunları kabul etmişti :P

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ahahaha ligin ilk maçında 3-0 mağluplar süppoo yaa şampiyonluk yarışında güzel oldu golleri de bizden genç yetenek NML atmış sayılacak gol krallığında açık ara KRAL olması lazım 8)

Ps : çağırın bana federasyon başkanını goller için hemen kural düzenlemesi getirsin sonuçta 3 - 0 hükmen galibiz ve goller kime yazılacak kaptan kime istersen ona yazılacak eklensin kurallara.

Takımı
Galatasaray
O vakit maç saati kararlaştırılsın federasyon tarafından kaptan bu maçta oynayamayacak bilginize.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Nina Ricci demiş ki:
O vakit maç saati kararlaştırılsın federasyon tarafından kaptan bu maçta oynayamayacak bilginize.

ahahaha şimdi belli oldu ; violetin çocukları yaş çıktı .ötleri zuahahahaha makara:

kaptan uyuma sahada takımının yanında ol olamazsan oldururlar kaptaaannnnnnnnnnnnnn.

kaptan bizi diskoyaaa götür götürmezsen götürürlerrr kaptannnnnnnnnnnn makara:

hazırlık maçlarında üfürüyordun formalarınızı paralayıp sahada üzerinde zıplayacağız rahat ol kaptan sen barlarda eğlenirken çocuklarına biz iyi bakarız.

violet baba ocağına geliyor anne vio gelmiyor :mrgreen:

forzaaa vio go ninaaaaa :lol:

Yukarı Alt