katılmak isterim yok imzanın yanına okan abinin yaptıgı Loguyu koyacaksınız..bu kadar basit katılmak için önce kimin fenerbahçeli oldugunu görelim..görmek içinde bu logoyu imzanıza katın..ben ve okan abi gibi..örnek..mesela.. Cool Cool Cool
Bas bayağı diyorum ki fenerbahçeyi sevmiyorum, nefret ediyorum, sitede ayrımcılık yapılıyor...GodOfWar demiş ki:ne demek istedin? Confused Confused NeutralMr. ProfessoR demiş ki:Güzel site ayırımcılık yapılmıyor... kahvekeyfi
Antifebe-34
+1967cruoizei demiş ki:HaksızLık..hih.İlerde TsFanClub da İstiyorum.. perde
yönetiçi grubu başkan olamaz CoolGodOfWar demiş ki:son söz Fahri başkanın beyler oylarınızı bekliyorum..
Başkan olmak için..oylar bana..herkes özgür istediğe oy versin..baskı altında kalmayın..istediğinize verin.. Cool
kardesım ne kadr gereksız polemık yartıosun senın aklına geldgnde extraya cıtlaysaydın fun club accam dıe o sman olmas deyıp smdı fb fan club u actıgı ıcın jazz yapardın smdii mısır mı yıcen nappcaksan yapp ama surda agzımızn tadını bozma kurbanın olayım Arrow ArrowMr. ProfessoR demiş ki:Bas bayağı diyorum ki fenerbahçeyi sevmiyorum, nefret ediyorum, sitede ayrımcılık yapılıyor...GodOfWar demiş ki:ne demek istedin? Confused Confused NeutralMr. ProfessoR demiş ki:Güzel site ayırımcılık yapılmıyor... kahvekeyfi
Antifebe-34
upRonin demiş ki:Onuda ben yapıcam siz hiç merak emeyiniz._ErseL_ demiş ki:Hayırlı olsunda bide GS Fun Cool yapsanız ayrım olmasın Wink
herkesin imzasındaki FB Logosunu al..imzana koy.. Coolberkay528 demiş ki:Benide fun clup a alırmısın bende fenerliyim fakat daha siteye yeni üye olduğum için logoyu nasıl koyıcam bilmiorum Rolling Eyes
upMr. ProfessoR demiş ki:Bas bayağı diyorum ki fenerbahçeyi sevmiyorum, nefret ediyorum, sitede ayrımcılık yapılıyor...GodOfWar demiş ki:ne demek istedin? Confused Confused NeutralMr. ProfessoR demiş ki:Güzel site ayırımcılık yapılmıyor... kahvekeyfi
Antifebe-34
Dilimiz Türkçe, senin burda doğru yazdığın kelimeler ve kelime grupları : ne, aklına, yapardın, mısır mı, ama, tadını bozma kurbanın olayımpessimistt demiş ki:kardesım ne kadr gereksız polemık yartıosun senın aklına geldgnde extraya cıtlaysaydın fun club accam dıe o sman olmas deyıp smdı fb fan club u actıgı ıcın jazz yapardın smdii mısır mı yıcen nappcaksan yapp ama surda agzımızn tadını bozma kurbanın olayım Arrow Arrow
sen ne bizi begenıosun nede bızım yazdıklarımızı yaptıklarımızı..bıde okudugun seyı anlamıosun..ben sana böle bı istegın olsaydıda buda degerlendırılseydı ust duzey dedıgın kısıler tarafından...o gun bu kabul gormeseydi o zman ayrımcılık var demeye hakkın olurdu...smdı fun club olayı FeNeRBahCe ile basladıgı ıcın zoruna gıdıo..bununla basladı fun club ılerdede senın takımınınkıyle devam eder arkadasım... umraım anlasabılmısizdır..((her ne kadar turkceyı dogru kullanamasamda extraokk ))Mr. ProfessoR demiş ki:Dilimiz Türkçe, senin burda doğru yazdığın kelimeler ve kelime grupları : ne, aklına, yapardın, mısır mı, ama, tadını bozma kurbanın olayımpessimistt demiş ki:kardesım ne kadr gereksız polemık yartıosun senın aklına geldgnde extraya cıtlaysaydın fun club accam dıe o sman olmas deyıp smdı fb fan club u actıgı ıcın jazz yapardın smdii mısır mı yıcen nappcaksan yapp ama surda agzımızn tadını bozma kurbanın olayım Arrow Arrow
Forumda fan clublar bölümü yok...
Senin ağzının tadını kaçırmak için uğraştığım da yok.
Admin fenerbahçeli, modlar fenerbahçeli, forumdaki üst düzey kişiler fenerbahçeli...
Böyleyiz işte, hiç kimse karşıdakini kendisi yerine koyarak düşünmüyor. Galatasaray'lı olsaydın haksızlık değil, ayırımcılık değil der miydin acaba ?
biraz keste..izle bizi.. Cool CoolMr. ProfessoR demiş ki:Dilimiz Türkçe, senin burda doğru yazdığın kelimeler ve kelime grupları : ne, aklına, yapardın, mısır mı, ama, tadını bozma kurbanın olayımpessimistt demiş ki:kardesım ne kadr gereksız polemık yartıosun senın aklına geldgnde extraya cıtlaysaydın fun club accam dıe o sman olmas deyıp smdı fb fan club u actıgı ıcın jazz yapardın smdii mısır mı yıcen nappcaksan yapp ama surda agzımızn tadını bozma kurbanın olayım Arrow Arrow
Forumda fan clublar bölümü yok...
Senin ağzının tadını kaçırmak için uğraştığım da yok.
Admin fenerbahçeli, modlar fenerbahçeli, forumdaki üst düzey kişiler fenerbahçeli...
Böyleyiz işte, hiç kimse karşıdakini kendisi yerine koyarak düşünmüyor. Galatasaray'lı olsaydın haksızlık değil, ayırımcılık değil der miydin acaba ?