biz yaparızda gelmezmi hacımAliceCullen demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Hobaa neler kopmuş burada yahuuuu kötü sobelenmişiz yaa :/
Beklenen cevap geldi sanırım
biz yaparızda gelmezmi hacımAliceCullen demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Hobaa neler kopmuş burada yahuuuu kötü sobelenmişiz yaa :/
Beklenen cevap geldi sanırım
Fotonun başka ellere geçeceğini düşünmemiştim ondan diyorum yoksa foto istemli çekildi zatenAbsence demiş ki:lol sobe diyor poz vermişsiniz bes belli dünden razı buhmzsnmz demiş ki:Hobaa neler kopmuş burada yahuuuu kötü sobelenmişiz yaa :/
Bu tür sorulara cevap vermek istemiyorumLimanerg demiş ki:efendim balayı yurtdışında olacakmış bu konuya bir açıklık getirseniz?
Limanerg demiş ki:nden bu kadar gizliyorsunuz aşkınızın ayt,rıntılarını?
ps:Nasılsa herşey ortada
yeterince reklam ettiniz kizi, sakin ola ismini koyayim demeyindeLimanerg demiş ki:yakında ismi duyuracağız abicim...
biraz heyecan gelsin topice
Sadece isim ver abi vereceksen facebooktan sapıklar dadanmasınhmzsnmz demiş ki:Ankete bakarsak isim istenmiyor açıklamanın anlamı yok o vakit
Hacım sende paparazzi olsanaBlack Rain demiş ki:Düğün davetiyeteleri için tasarımı ilkercindik' e yaptırdığın doğrumu?
Dadanan olursa yakarım ahahahCrown demiş ki:Sadece isim ver abi vereceksen facebooktan sapıklar dadanmasınhmzsnmz demiş ki:Ankete bakarsak isim istenmiyor açıklamanın anlamı yok o vakit
İlkerle görüştük bir ara evet ama bu konu hakkında konuşmadık hiç dostça bir görüşmeydi sadece.Black Rain demiş ki:Düğün davetiyeteleri için tasarımı ilkercindik' e yaptırdığın doğrumu?