Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Flash Bellek Tavsiyesi !!!

Kingston 2gb bellek vardı onu sattım, 4 gb mor renkli olandan alacağım lakin almadan önce sizlere danışayayım dedim bildiğiniz bir bellek varmı fiyatı ucuz kapasitesi fazla :P

hacım ben öneririm gayet uygun fiyatı bence kingston piyasadaki en iyi flash belleklereden bir tanesini 4gb da ii bir hafıza ben almanı tavsiye ederim

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
BaTTeRST demiş ki:
Evet hacım alıcaksan kingston al ben bitane almıştım 2 gb lik adi bir marka okuması 10 dk kayı buluyordu kingston dan vazgeçme derim

Ps: Samsung istersen 4 gb 29 ytl varmış güvenirmisin bilmem

http://www.hemenalhemensat.com/Shop/Auc ... FinishDate
a-data myspace 4gb 14.90 ytl onu almak istiyorum olmadı kingston'a devam :P

elimde kingston 16 Gb saniyede 15 Mb yazma 24 Mb okuma hızlı birşey var. Fİyatı burada 100 €ya yakındı. Tavsiye ederim (readyboost için ideal + yanında her zaman baya hızlı bir disk)

Jigsaw

Aileden
50 YTL falandır, teknolojik ürünlerde kaliteye bakmak lazım, her gün flash bellek almıyoruz. 4 GB bir de, uzun seneler kullanılır. En iyisini almalı.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
8 gb max 40 liralık arıyorum hızlı olmalı aynı zamanda :S

RoyalFlush

Bilgiliyim
extraloob demiş ki:
Flash Bellek Tavsiyesi !!!

Kingston 2gb bellek vardı onu sattım, 4 gb mor renkli olandan alacağım lakin almadan önce sizlere danışayayım dedim bildiğiniz bir bellek varmı fiyatı ucuz kapasitesi fazla :P

aynısından bendede var renk biraz kötü ama kapasite ve hızı gerçekten çok iyi tavsiye ederim.ben zamanında 25 e almıştım şimdi iyice ucuzlaması lazım.

OCZ Diesel in 16 Gb lık flash belleğini tavsiye ederim. Kington da kullandım. Okuma yazma hızı diğerlerini 2 ye katlar. Yaklaşık bir aydır kullanmaktayım çokda memnunum.Fiyatı 80 küsür TL idi.

PNY diyorun pro lar bilir hangi marka olduğunu ben 1 senede zor buldum bide vindows7 ile formatını NTFS yaptımı uçak valla bulabilirseniz hiç kaçırmayın ha soleyim baştan firma bole ufak ürünlere granti vermio galiba benden garanti belgesi çıkmadı ama dayanıklılık üst seviyede :wink1:

Prada

Bromance 2gb lik olanı içindekilerle mi sattın :P Kim alir ya 2.ci el 2gb lik flash bellek :D

Yukarı Alt