nova silahların fiyatlarını sen düşürdün usta... sen novaları satın elde kalıcak deyince herkes elinde ne var ne yok satmaya başladı...tabi hereks satmaya çalışınca rekabet ortamı oluştu ve fiyatlar diplere indi... bu legendin amacı herkesin novası olsun bir eşitlik olsun..zaten sağlam playerlerin immortalty set yapıp kendini belli ediyor..dikkat edersiniz 4 kişiden fazla gidilemeyen max 103 lvl mobların oldugu bolumler var...bu alanlar normal playerlerin gidip gorevlerini yapabilmesi için..tabiki talisman çıkarma ihtimali daha düşük...extraloob demiş ki:shutteam demiş ki:silkroada gelen bütün silahların sitede tanıtımı var ama a ve b gradelerin yok...sro koydugu silahımı tanıtmıcak ?
walla ne yalan söyleyeyim beni bile ikna ettin ama nedir o a ve b grade silahların tanıtımı nova silah almak bu kadar ucuzken görevle nova verilmesi ne kadar basit bir olay ki hiçbir anlamı olmaz mısır seti var sro mısır setini de tanıtmadı ki ayrıca
Sağ alttan Menü ye tıklayın ordan Collection Book yazıyor ona tıklayınca collection book sayfanız gözükür. :)whanque demiş ki:Collection Booku nasıl acıcaz ?
ocagıma ıncır agacı dıktın extraloob zararım 4bshutteam demiş ki:nova silahların fiyatlarını sen düşürdün usta... sen novaları satın elde kalıcak deyince herkes elinde ne var ne yok satmaya başladı...tabi hereks satmaya çalışınca rekabet ortamı oluştu ve fiyatlar diplere indi... bu legendin amacı herkesin novası olsun bir eşitlik olsun..zaten sağlam playerlerin immortalty set yapıp kendini belli ediyor..dikkat edersiniz 4 kişiden fazla gidilemeyen max 103 lvl mobların oldugu bolumler var...bu alanlar normal playerlerin gidip gorevlerini yapabilmesi için..tabiki talisman çıkarma ihtimali daha düşük...extraloob demiş ki:shutteam demiş ki:silkroada gelen bütün silahların sitede tanıtımı var ama a ve b gradelerin yok...sro koydugu silahımı tanıtmıcak ?
walla ne yalan söyleyeyim beni bile ikna ettin ama nedir o a ve b grade silahların tanıtımı nova silah almak bu kadar ucuzken görevle nova verilmesi ne kadar basit bir olay ki hiçbir anlamı olmaz mısır seti var sro mısır setini de tanıtmadı ki ayrıca
iLoveB1tchs demiş ki:way be Mars Serverının Scammerıne bak konu açmış eline sağlık
hocam 4b zarara soktun valla benıextraloob demiş ki:iLoveB1tchs demiş ki:way be Mars Serverının Scammerıne bak konu açmış eline sağlık
o hangisi
NiNCaSu demiş ki:hocam 4b zarara soktun valla benıextraloob demiş ki:iLoveB1tchs demiş ki:way be Mars Serverının Scammerıne bak konu açmış eline sağlık
o hangisi
shutteam demiş ki:
ozur dılerızextraloob demiş ki:shutteam demiş ki:
yaa kuzum işte bak biz fii tarihinde duyurduk ki herkese satın demiştik hatta 21 aralık tarihini bile kafamdan uydurmuştum ve tutmuştu lakin sen çıktın beni bile ikna ettin ama ben seni sakince karşıladım ve sonucu güzelce bulduk yeahhhhhhhhhhhhhhhhh A - B geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr extraloob.com haklı çıkıyor
Normal bir item gibi herşeyi yapabiliyorsunNiNCaSu demiş ki:bır sorum olucak bu gorevdekı yapotık dıyelım a-b sox ıtemı aldım satabılıyormuyuz yoksa sadece acount ıtem gıbımı kullanabılecegız?
ohannes hemde bızım serverdaGNR demiş ki:işte ilk egy weapon dark staff / warlock rod REv6 dan link --> http://www.rev6.com/forum/showthread.php?18699-First-egyptian-weapon