bu arada çarşınn gururu optik baba ben fenerli olmama ragmen seni çok sewerim.yanımızdasın abi
Buyur Kardeşim. Böyle şeylerde birbirimze destek çıkıyorz .............secodestiny demiş ki:bu arada çarşınn gururu optik baba ben fenerli olmama ragmen seni çok sewerim.yanımızdasın abi
en iyi cvbı verdin hacım tebrikler ölümüne Fenerbahçe :?!!!ElazigLee demiş ki:F (space) B bu kadar basit Exclamation
O kadar Basit DeğiL İşteElazigLee demiş ki:F (space) B bu kadar basit Exclamation
StarkDrache demiş ki:Buyur Kardeşim. Böyle şeylerde birbirimze destek çıkıyorz .............secodestiny demiş ki:bu arada çarşınn gururu optik baba ben fenerli olmama ragmen seni çok sewerim.yanımızdasın abi
Her Fırsatta Kavga etsekte
-Resim Silinmiş.
Tribünümüzün mihenk taşlarından Optik Başkan’ımızı yitirmemizin akabinde, manevi desteklerini ve taziyelerini bizden esirgemeyen, Türk Tribün anlayışını herkese bir kez daha anlatan onurlu davranışlarından ötürü tüm rakiplerimize teşekkürler ediyoruz.
Zor günlerde insanlar yanlarında bir tanıdık sima görünce dahi acıyla karışık bir mutluluk kaplıyor içini, gidenin ardından sanki yalnız kalmadığını hissetmek istiyor yüreği. Dost düşman gözetmeden bu acılı günümüzde mesajlarıyla, çelenkleriyle, pankartlarıyla, dualarıyla ve cenazeye şahsen katılımlarıyla acımızı paylaşanları gönül sayfalarımıza silinmemecesine yazdık, hepsine ayrı ayrı tekrar teşekkür ediyoruz.
ÇARŞI
Yorum Yok Ama Bir Dileğim var ;
Kendi Aramzda YApılan maçlarda Olmasada Yabancı takımlarla yapılan maçlarda birbirmize destek çıksak ...........