Ben böyle oyunun varya anlamıyorum savaşta guild masteriyim ne koçbaşı ne mancılık çıkartabildim yetkiniz yeterli değildir diyor daha ne yetkisi guildin masteriyim
Ben böyle oyunun varya anlamıyorum savaşta guild masteriyim ne koçbaşı ne mancılık çıkartabildim yetkiniz yeterli değildir diyor daha ne yetkisi guildin masteriyim
Sadece military engineer çıkartabiliyor diye biliyorum bende master ım kullanamadım deputy ark da kullanamadı geriye tek military kaldı ki ayrıca joymax sitesinden bununla ilgili haberde alttak military eng. yazıyordu
slm.. evet arkadaslar master ve deputy kullanamadık military engineer a verdim acamadı nedense:S sinir oldum...ya sorun arkadastaydı ya da bilmiyorum artık bi sonraki savasa bizzat military yaparım diğer çarı bakalım ne olacak...emeğe sağlık
Beyler dünkü savaşta koçbaşı kullanabildim. Mancınıkta çıkardım fakat mancınık ateş etmedi. Mancınığın fırlattığı şey yoktu üzerinde. Acaba ondan olabilir mi? Bowa arow aldığımız gibi bunada yanan taşmı alıcaz alıcaksak nerden alıcaz? Forumlarda da aradım herkes bunu soruyor...
Koçbaşı süperdi 15k vuruyodu kapıya :)
Beyler dünkü savaşta koçbaşı kullanabildim. Mancınıkta çıkardım fakat mancınık ateş etmedi. Mancınığın fırlattığı şey yoktu üzerinde. Acaba ondan olabilir mi? Bowa arow aldığımız gibi bunada yanan taşmı alıcaz alıcaksak nerden alıcaz? Forumlarda da aradım herkes bunu soruyor...
Koçbaşı süperdi 15k vuruyodu kapıya :)
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.