Morwena

Buralıyım
yane en son maçta Ümit Karan hiç iyi oynamadı kanımca onun yerine iyi bir forvet bulunması şart Cool

Alfonso Alves i almaya çalışıos zaten adamı herenvende kadroya almamış teknik direktör alırsak süper olur geçen sene 31 maçta 34 gol atmış Shocked

Morwena

Buralıyım
ewt ewt beyler adamın üşenmedim Bandırmaya gittim formasını aldım Cool

forvet sart ümit karan beni deli edio iki mactır.. ama bu grafiteyi almasınlar ya o kadar ii topcu deil kone olmadı bari postigayı alsınlar

arka sayfalara düsmüsüz arkadaslar konu aciimde belki muhabbet olur :mrgreen:
volkan yaman ın performansı hakkında ne düsünüosunuz bence 2 macta da cok iidi..

bencede cuk oturdu savunmanın soluna galatasarayın savunması cok ii diolardı gecen senelerde de bence asıl bu sene süper oldu.. bu arada servetin de ortasahadan bi sutunu kaleci 90 dan cıkardı rize macında :mrgreen: :mrgreen:

fenasii demiş ki:
bencede cuk oturdu savunmanın soluna galatasarayın savunması cok ii diolardı gecen senelerde de bence asıl bu sene süper oldu.. bu arada servetin de ortasahadan bi sutunu kaleci 90 dan cıkardı rize macında :mrgreen: :mrgreen:
orda süper vurdu yaf extraokk hic beklemedin bi suttu:D

hele servetten hiç beklenmicek bi suttu :lolmuch:
demekki bizden önce alan takımlar adamın içindeki cevheri cıkartamamıs ortaya :mrgreen:

lincolnün bursa macında oynıyacagı haberini ben vermiştim ama asparagas habermiş Evil or Very Mad yarın lincolnde yok linderoth da Crying or Very sad

Yukarı Alt