imzamda ne varmışKartezyeNX demiş ki:Bide Beni Ayıplayanın İmzasını Göstermek isterim WinkSinSiGirl demiş ki:bencede kartezyen valla ayıpladım seni bide modluk istiyosun
imzamda ne varmışKartezyeNX demiş ki:Bide Beni Ayıplayanın İmzasını Göstermek isterim WinkSinSiGirl demiş ki:bencede kartezyen valla ayıpladım seni bide modluk istiyosun
o Teşekkürün Anlamı = Post Kasmak Oluo(Yaklaşık 1075 Küsür Teşekkürün Anlamı)SinSiGirl demiş ki:istersen sayalım 25 şin üstünde konum cıkmaz ve ben 1000 küsür mesajı teşeşkür ederek yaptım terbiyesizlik yaparak degilKartezyeNX demiş ki:Senin Yaklaşık En Fazla 100 Konunun Olup 1000 Küsür Mesajının Olması Ne Peki?SinSiGirl demiş ki:gs fan clupbun içine bunu koyman bence büyük terbiyezizlik
yA Sen Bizi Aptal Yerine Mi Koymaya Çalışıosun..SinSiGirl demiş ki:imzamda ne varmışKartezyeNX demiş ki:Bide Beni Ayıplayanın İmzasını Göstermek isterim WinkSinSiGirl demiş ki:bencede kartezyen valla ayıpladım seni bide modluk istiyosun
Bi İnsan Günde 50 den Fazla tşk kür ediosa ben buna terbiyesizlik derim kimse kusra bakmasın..SinSiGirl demiş ki:tüşekkür etmek terbiyesizlik degildir
senin açtıgın paylaşımlarda kimse tşk etmese hoşuna gidermi kalsın sap gibi
Benim Şu An 850 ye yakın Msj ım Var Ve Toplasan 600 ü Konudur.!!KartezyeNX demiş ki:Bi İnsan Günde 50 den Fazla tşk kür ediosa ben buna terbiyesizlik derim kimse kusra bakmasın..SinSiGirl demiş ki:tüşekkür etmek terbiyesizlik degildir
bilgisayardan senini kadar anlasaydım bende konu açardım ama bilmedigim için tşk yazmakla yetinmek zorunda kalıyorumKartezyeNX demiş ki:Benim Şu An 850 ye yakın Msj ım Var Ve Toplasan 600 ü Konudur.!!KartezyeNX demiş ki:Bi İnsan Günde 50 den Fazla tşk kür ediosa ben buna terbiyesizlik derim kimse kusra bakmasın..SinSiGirl demiş ki:tüşekkür etmek terbiyesizlik degildir
Foruma Katkı Sağlamak İstiosan Teşekkürle Değilde KonuyLa Katkı Sağla
kardeşim mılletın avatarı ve ımzası senı ılgılendıren bır mevzu deılKartezyeNX demiş ki:Bi İnsan Günde 50 den Fazla tşk kür ediosa ben buna terbiyesizlik derim kimse kusra bakmasın..SinSiGirl demiş ki:tüşekkür etmek terbiyesizlik degildir
Al Birini Vur ÖtekineRyuKenJin demiş ki:kardeşim mılletın avatarı ve ımzası senı ılgılendıren bır mevzu deılKartezyeNX demiş ki:Bi İnsan Günde 50 den Fazla tşk kür ediosa ben buna terbiyesizlik derim kimse kusra bakmasın..SinSiGirl demiş ki:tüşekkür etmek terbiyesizlik degildir
ayrıca tşkkur etmek terbıyesızlık deıldır
ehhuahau nasıl önemli deil allahım sen bana sanır ihsan eyle CoolRyuKenJin demiş ki:onemlı deıl nerde tartıstıgım sadece yaptıgı yanlıs dıorum