Hacım aramızda oynanan maçlarada skorlar ortadaCaprice demiş ki:Neye bakarak üstünsünüz?Bana somut şeyler söyle yok paramız var oyuncularımız iyi falan değil yaptığın icraatları göster bana?ImmorTaLGoD demiş ki:lool.Maksat eğlence olunca bu tür konular olur.Sizde açın.Biz her zaman sizden üstünüz![]()
Evet hacım gs fun cluptan çok buralara takıldıkalrıdnan bunu farkedememiş olabilirler mesajlara devamFre3sTyLe demiş ki:/Konu geyik amacıyla açılmıştı.Gsnin diğer sezonlardaki forması böyle olmayacağına [olabilir mi acaba![]()
] göre.Basit bir PhotoShop çalışmasıydı...
skorları açacak olursak....Fre3sTyLe demiş ki:Hacım aramızda oynanan maçlarada skorlar ortadaCaprice demiş ki:Neye bakarak üstünsünüz?Bana somut şeyler söyle yok paramız var oyuncularımız iyi falan değil yaptığın icraatları göster bana?ImmorTaLGoD demiş ki:lool.Maksat eğlence olunca bu tür konular olur.Sizde açın.Biz her zaman sizden üstünüz![]()
![]()
O Gs Fun Clubtan çok buradaXplosive demiş ki:@Cynosure
Bro burası Fb fan club.![]()
Aramızda oynanan maçları kazanınca + bir puan mı alınıyor?Gs ile yaptığın maç ile d.bakır il e yaptığın maç her yönden aynıdır ama sizin için tek teselli bu,ne yaparsın sizinde teselliniz bu olsun bakalım.Fre3sTyLe demiş ki:Hacım aramızda oynanan maçlarada skorlar ortadaCaprice demiş ki:Neye bakarak üstünsünüz?Bana somut şeyler söyle yok paramız var oyuncularımız iyi falan değil yaptığın icraatları göster bana?ImmorTaLGoD demiş ki:lool.Maksat eğlence olunca bu tür konular olur.Sizde açın.Biz her zaman sizden üstünüz![]()
![]()
Caprice demiş ki:Aramızda oynanan maçları kazanınca + bir puan mı alınıyor?Gs ile yaptığın maç ile d.bakır il e yaptığın maç her yönden aynıdır ama sizin için tek teselli bu,ne yaparsın sizinde teselliniz bu olsun bakalım.
Evet daim üyesi üyeler listesine al istersenFre3sTyLe demiş ki:O Gs Fun Clubtan çok buradaXplosive demiş ki:@Cynosure
Bro burası Fb fan club.![]()
![]()
İsmen öyle,onun dışında ne farkı var?Üstün olmak için ilk önce Tr'den çıkıp bir dışarı bakmak gerekir herşey Türkiye'den ibaret değil eu da oo gs yi yenmiş büyük takım bu fener mi diyorlar?Neyse yetinmeye devam derbileri aldınızmı sizden kralı yok.Fre3sTyLe demiş ki:Caprice demiş ki:Aramızda oynanan maçları kazanınca + bir puan mı alınıyor?Gs ile yaptığın maç ile d.bakır il e yaptığın maç her yönden aynıdır ama sizin için tek teselli bu,ne yaparsın sizinde teselliniz bu olsun bakalım.Derbi diye birşey var ?
![]()
NiGHTMaRe demiş ki:süper olur grampon niyetınede topuklu giyebiilirler xD