Merhaba benim bir sorum olacaktı.Oyunda yada forumda vb. yerlerde Gap sözcüğünü duyuyorum küçük bir araştırma yaptım ama istediğim bilgilere ulaşamadım.9 Gap 9 lv skill 9 lv düşük fln diye duydum nedir bu Gap
Şimdiden Teşekkürler

skıller ın ıle lwl arasındakı fark dır.

Misal lwl 80 skıller 71 aradakı 9 fark senın 9 gap da oldugunu gosterır.[71 lwl den yukarı uplanmıs skıll ın olmayacak Mastery dahıl]

Gap arttırkca sana gelen skıll poınt artar exp azalır.

Sp farm için kullanılan bi terim, Skill Lv.'i ile kendi karakter lv. farkına gap denir.
Ör: Lv 16 Skiller 7lv Gap---->9 gibi...

charının levelı ile en yüksek mastery levelının arasındaki farka denir gap.

charının levelı ve en yüksek mastery'in arasındaki fark açıldıkça daha az EXP, ama daha çok SP almaya başlarsın.

bu gapı 9'dan daha fazla açamazsın.

Takımı
Galatasaray
GAP En yüksek skill mastery levelin ile kendi levelinin arasında olan level farkıdır (5 gap,7 gap veya 9 gap) söylendiği gibi gap ne kadar çoğalırsa exp azalır sp artar.9 Lv den fazla gap yapmak sp oranında bir değişiklik yapmayacağı gibi skillerdeki vuruş oranını düşürecektir.O yüzden gap yapacaksan en fazla 9 gap yapmalısın.

emc

rank8
Arkadaşlar gayet güzel açıklamışlar. Benim ekleyeceğim...

"Eskiden çok lazım olan 105 Job Cave geldiğinden beridiri, gereksiz olan birşeydir" de diyebiliriz.

emc demiş ki:
Arkadaşlar gayet güzel açıklamışlar. Benim ekleyeceğim...

"Eskiden çok lazım olan 105 Job Cave geldiğinden beridiri, gereksiz olan birşeydir" de diyebiliriz.
katılıyorum birde ong farm var yani expi boşuna aksatma sen kasmana bak zaten kasarken sana yetecektir sp ben max. 3lü gaptayım valla:)

Yukarı Alt