Bende uykusuzum Gaia yı bekliyorum Bu haftada gelmesse ...Majestic demiş ki:Hacım hala mutsuz bakma gülme smileylerini kullanıp takıldığıma aklıma geldikçe fena oluyorum stres atım diye dolaşıyorum işte uyku yok bize.![]()

Bende uykusuzum Gaia yı bekliyorum Bu haftada gelmesse ...Majestic demiş ki:Hacım hala mutsuz bakma gülme smileylerini kullanıp takıldığıma aklıma geldikçe fena oluyorum stres atım diye dolaşıyorum işte uyku yok bize.![]()
gelmezzz.gscihan demiş ki:Bende uykusuzum Gaia yı bekliyorum Bu haftada gelmesse ...Majestic demiş ki:Hacım hala mutsuz bakma gülme smileylerini kullanıp takıldığıma aklıma geldikçe fena oluyorum stres atım diye dolaşıyorum işte uyku yok bize.![]()
![]()
uyursun canım.Majestic demiş ki:Ben yatmayı deniyeceğim uyuyamazsam gelirim.![]()
Allah aşkına be Can her kelimeyi büyük harfle yazmaaaa.CaN_KsK demiş ki:Cıkardım Herseyi 3-4 Seftali Biraz Kiraz Bira Bitmis Ne yazikki Abi Vallaha Keske Burada Olsan
Neyse Meyveden Baska Simdi Bayatlamak Üzere Olan Ekmek var Sucuk Kızartacagım Artık :)