_EleCtrA_ demiş ki:denk geldimi kacırırmıyım kardes asıgım ben jennıfere ewde fırtına kopar o kanalda kalır tv![]()
Atalarımız ne demiş " Akılsız başın cezasını ayaklar çeker. "_EleCtrA_ demiş ki:lordu 3 gunde kesersınız artık gıt gel gıt gel![]()
galiba soyadı onemlı degıl kendı onemlı benım ıcın ya abi bi insan bu kadar gusel olamas ya melek o dızıdekı gıbı zuahah benıde o gecırsın otekı tarafa_A_R_E_S_ demiş ki:_EleCtrA_ demiş ki:denk geldimi kacırırmıyım kardes asıgım ben jennıfere ewde fırtına kopar o kanalda kalır tv![]()
Ben kaçırmam, PH falan boş Jeniffer Love Huwitte aşkı bitmez
(Soyadı böle mi yazılıyodu)![]()
![]()
_A_R_E_S_ demiş ki:_EleCtrA_ demiş ki:denk geldimi kacırırmıyım kardes asıgım ben jennıfere ewde fırtına kopar o kanalda kalır tv![]()
![]()
gercekten ya hemde fotosunu koymuslar sıtede extrallopdaydı galıba dun arkadas gosterdı ınanamadım valla dıom ya yerın dıbıne gırdımKeShDjCaRiZMa demiş ki:38 Lwl adam kesmiş öLemi Hayatta inanmam waLLah 80 LwL ßowcu zor kesio kaca kacadetective
o zaman kardesım sımdıdedn basla sen_A_R_E_S_ demiş ki:Atalarımız ne demiş " Akılsız başın cezasını ayaklar çeker. "_EleCtrA_ demiş ki:lordu 3 gunde kesersınız artık gıt gel gıt gel![]()
![]()
zuhahahaha
,yoq ßea :) 21 LwLe kadar ısınLanıon ya :d ßide düşüq LwL ßiri daLınca Arennın ora cıkınca sıkısıyormus_A_R_E_S_ demiş ki:Atalarımız ne demiş " Akılsız başın cezasını ayaklar çeker. "_EleCtrA_ demiş ki:lordu 3 gunde kesersınız artık gıt gel gıt gel![]()
![]()
zuhahahaha
hiişşt , aaaaaaaaa ARAMIZDA dedikKeShDjCaRiZMa demiş ki:_A_R_E_S_ demiş ki:_EleCtrA_ demiş ki:denk geldimi kacırırmıyım kardes asıgım ben jennıfere ewde fırtına kopar o kanalda kalır tv![]()
![]()
zuhahha Yenqqqqqqeeeeee aLdatıLıosunuzzuhahha haßaraınız farmı
![]()
dikkat et bız 2 kısıyız aresle ole bı hata yapamamaz onu kesfeden yıldız yapan benım gokde bı yıldız oldum lık ona gıttımKeShDjCaRiZMa demiş ki:_A_R_E_S_ demiş ki:_EleCtrA_ demiş ki:denk geldimi kacırırmıyım kardes asıgım ben jennıfere ewde fırtına kopar o kanalda kalır tv![]()
![]()
![]()
hiişşt , aaaaaaaaa ARAMIZDA dedikKeShDjCaRiZMa demiş ki:_A_R_E_S_ demiş ki:_EleCtrA_ demiş ki:denk geldimi kacırırmıyım kardes asıgım ben jennıfere ewde fırtına kopar o kanalda kalır tv![]()
![]()
![]()
hade hayırlısı bu sıte cok gusel oldu gulcenız bılıom ama daha yenı duydum burayı 2 senedır sro oynuomö zuahahah zaman gecıo gusel dostluklar var thankssJimCarrey demiş ki:yarın cafeye gidip saturnde bi 10 lv bi çhar aççam buga sokucam Razz işallah
_EleCtrA_ demiş ki:_A_R_E_S_ demiş ki:_EleCtrA_ demiş ki:denk geldimi kacırırmıyım kardes asıgım ben jennıfere ewde fırtına kopar o kanalda kalır tv![]()
![]()
![]()
bankada beklıom tak pelerınını zuahaah ares kayboldu bagg sende sımdıden vazgec bu sewdadan jenıffer ya benım olacan ya kara topragın .DKeShDjCaRiZMa demiş ki:Yenqe Sana ßişi dicektim FasCaydım cünqio ßenımde oLdu $imciq
![]()