Boşuna sabahlama Ercan Oyun 17saat kapalı Sitesinde YazıyorBaTTeRST demiş ki:off bi tost yapmışım parmaklarınızı yersiniz bi tost bu kadarmı güzel yapılabilir bu arada sabahlayalım gaia gelir melir ama gelmez yaw duyurulmadı demi.

Boşuna sabahlama Ercan Oyun 17saat kapalı Sitesinde YazıyorBaTTeRST demiş ki:off bi tost yapmışım parmaklarınızı yersiniz bi tost bu kadarmı güzel yapılabilir bu arada sabahlayalım gaia gelir melir ama gelmez yaw duyurulmadı demi.
doymaz o. beni yese doymaz. Aç ercanım benimsevimli_angel demiş ki:doydun mu artıkBaTTeRST demiş ki:off bi tost yapmışım parmaklarınızı yersiniz bi tost bu kadarmı güzel yapılabilir bu arada sabahlayalım gaia gelir melir ama gelmez yaw duyurulmadı demi.![]()
sen şehre veya köye gidince değişiyomusun evrimmi geçiriyosun ?Colin demiş ki:ya arkadaslar pttden havale yapıyozya silk m için fln
merkezdeki ptt mi yoksa burda köydekide olrmu![]()
Titus Pullo demiş ki:doymaz o. beni yese doymaz. Aç ercanım benimsevimli_angel demiş ki:doydun mu artıkBaTTeRST demiş ki:off bi tost yapmışım parmaklarınızı yersiniz bi tost bu kadarmı güzel yapılabilir bu arada sabahlayalım gaia gelir melir ama gelmez yaw duyurulmadı demi.![]()
![]()
![]()
rakı mı böğğ :evil:BaTTeRST demiş ki:Seni değil ama rakı+balık yemeye gelicem yanına![]()
gel tabii ki ercanım. Rakı balık yaparız. Gecenin ilerleyen saatlerinde de şöyle bi vodka+redbull veya cin+tonic. Oh keyifimiz yerine gelir.BaTTeRST demiş ki:Seni değil ama rakı+balık yemeye gelicem yanına![]()
Haklı.sevimli_angel demiş ki:rakı mı böğğ :evil:BaTTeRST demiş ki:Seni değil ama rakı+balık yemeye gelicem yanına![]()
Beyaz atlı cihan..... Her gidiminin gençliği hey..Respect demiş ki:Haklı.sevimli_angel demiş ki:rakı mı böğğ :evil:BaTTeRST demiş ki:Seni değil ama rakı+balık yemeye gelicem yanına![]()
Ben Kola çekirdek diyorum Sen Rakı balık diyorsun. Karşınızda Bir Lady Var Alkolikler Sizi.![]()
kih kih kih. Harika söyledinBaTTeRST demiş ki:Ya kılıbık olcan sen he şimdiden belli![]()
nasıl yani merkezdeki başkadır ordaki başka belki ne bilym olurmu yani bide nasıl atıcam ne yazıcamBaTTeRST demiş ki:sen şehre veya köye gidince değişiyomusun evrimmi geçiriyosun ?Colin demiş ki:ya arkadaslar pttden havale yapıyozya silk m için fln
merkezdeki ptt mi yoksa burda köydekide olrmu![]()
gitmeyin çocuğun üstüne yazıktırBaTTeRST demiş ki:Ya kılıbık olcan sen he şimdiden belli![]()
bmudr :|Titus Pullo demiş ki:
zevkler ve renkler tartışılmazBaTTeRST demiş ki:Ya bırak çekirdek kolaymış![]()