belirsizzzzz
Aileden
Vay erkanım vay nerelerdesin sen
Seni bukadar etkiliyeceğini düşünmemiştim hemen değiştriyirom arkadaşımBaTTeRST demiş ki:blackrain imzan çok bet iğrenç ıg bence değiştir.
Ne enteresan abi?MetalMilitia demiş ki:Enteresan.
ÖzlemişiM SiZleri uzUn ZaMndan Sonra Siteye Girmek güzel....BaTTeRST demiş ki:Vay erkanım vay nerelerdesin sen
Uzun zaman sonra çok saygı duyduğum bir abim yanlışlarım olduğunu farkettirdi bana... Kimin kalbini kırdıysam özürdilerim blackrain artık beyinsel bir reformun içine girdi...MetalMilitia demiş ki:İmzan canım imzan.
özür dilemiyipte napsaydım kavga edip niye extraloob a zarar vereyimkiironeye_TR demiş ki:nan blackrain şu belalıyımdan niye özürdiledin şimdide ö.m den küfür ediyo bana![]()
msn ye gel bişi konuşcam senleblackrain demiş ki:özür dilemiyipte napsaydım kavga edip niye extraloob a zarar vereyimkiironeye_TR demiş ki:nan blackrain şu belalıyımdan niye özürdiledin şimdide ö.m den küfür ediyo bana![]()
akıllı çocukblackrain demiş ki:özür dilemiyipte napsaydım kavga edip niye extraloob a zarar vereyimkiironeye_TR demiş ki:nan blackrain şu belalıyımdan niye özürdiledin şimdide ö.m den küfür ediyo bana![]()
hay ^^Titus Pullo demiş ki:hi :|