bakıyorum bu gece açılışı sen yapmışşsınsevimli_angel demiş ki:saat 00:00 sohbet başlasın açılışı yaptım ^^![]()

ExL saatine göre 3 dakke erken açmişsin erken kapancak ozaman

bakıyorum bu gece açılışı sen yapmışşsınsevimli_angel demiş ki:saat 00:00 sohbet başlasın açılışı yaptım ^^![]()
saçmalamazmısın lütfenblackrain demiş ki:bakıyorum bu gece açılışı sen yapmışşsınsevimli_angel demiş ki:saat 00:00 sohbet başlasın açılışı yaptım ^^![]()
![]()
ExL saatine göre 3 dakke erken açmişsin erken kapancak ozaman![]()
forum saatinin 4 dk geri olduğunu biliyoruz akıllıblackrain demiş ki:tamam evdeki saate bakıorum sende haklısın ama forum saatine göre 3 dakika erken açmışsın![]()
![]()
iyi geceler sana daLoneLyWaLker demiş ki:iyi geceler herkese....
h.gironeye_TR demiş ki:hi guysbn geldim
![]()
h.b my bro (şu lafı hakkaten brakmam lazım amasevimli_angel demiş ki:h.gironeye_TR demiş ki:hi guysbn geldim
![]()
seni gitti cakkaaaal seniLoneLyWaLker demiş ki:Sayfa sayısıda baya güzelmiş 331![]()
höst çakalı da benden kaptın di mi kurnazironeye_TR demiş ki:seni gitti cakkaaaal seniLoneLyWaLker demiş ki:Sayfa sayısıda baya güzelmiş 331![]()
![]()
![]()
![]()
bro kızlarda kullanılıyo mu hacı yhaironeye_TR demiş ki:h.b my bro (şu lafı hakkaten brakmam lazım amasevimli_angel demiş ki:h.gironeye_TR demiş ki:hi guysbn geldim
![]()
![]()
)
vallaha by recep ivedik diyom ve sremu ya geçiyom herkese ii gecelersevimli_angel demiş ki:höst çakalı da benden kaptın di mi kurnazironeye_TR demiş ki:seni gitti cakkaaaal seniLoneLyWaLker demiş ki:Sayfa sayısıda baya güzelmiş 331![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
şaka yaptığımı sanıyodum sryironeye_TR demiş ki:vallaha by recep ivedik diyom ve sremu ya geçiyom herkese ii geceler![]()
![]()
![]()
şaka yaptın ztn bn bişi demedimki eğlenmene bak sen asıl bn sorrysevimli_angel demiş ki:şaka yaptığımı sanıyodum sryironeye_TR demiş ki:vallaha by recep ivedik diyom ve sremu ya geçiyom herkese ii geceler![]()
![]()
![]()
:|
ii gel konuşblackrain demiş ki:selam bilgisayarım mavi ekran verdigeri geldi,m :)