mrfluu demiş ki:
Oyun Türkçe olunca bir oynama isteği geliyor,şevkle oynuyorum :D

Vallaha bende sırf türkçe karakterlerin seslerini denemek için oynuyorum. Karakterleri deniyim eng geri dönücem. Aman vermiyor veya kendini aştı nedir abi. Ben 5de 5 demesini değil o böyle hani bi bağırışı var pentaaaaa kiyıllll sanki penta attın yeter git dermiş gibi ben onu duymak istiyorum. summer2:

Yok 2-1 bitti 2. yarı iki takım da kaçırdı pozisyon 3-5 kez ama Pedro' nun pozisyonda yattığım yerden zıpladım içim acıdı :D

Ben farka gider diye bekliyordum, 2. yarı direkten kaçırdı Higuain. Khedira falan da kaçırdı, gönlüm Barça' dan yanaydı ama Madrid iyi oynadı. Gerçi 10 kişi kalmasa daha farklı olabilirdi sonuç.

Maddy demiş ki:
Ben farka gider diye bekliyordum, 2. yarı direkten kaçırdı Higuain. Khedira falan da kaçırdı, gönlüm Barça' dan yanaydı ama Madrid iyi oynadı. Gerçi 10 kişi kalmasa daha farklı olabilirdi sonuç.
10 kişi kalmaları hiçbir şeyi değiştirmedi abi adamlar zaten günündelerdi :oldie:
ayrıca ronaldonun o topu önüne alışını izlerken evde "napıyo bu oha oha" dedim bağırarak :mrgreen:

Hayatımda ilk defa ezan sesine uyandım,ben bu gazla uyumuyorum :D Uyku düzenimi bozmam lazım :D

Yukarı Alt