Dişçi korkum yok.Bir dişçiye gitmiştim resmen ağızımın içini şantiye haline getirdi.3 tane kanal tedavisi yaptırdım 3 dolguda düştü.Sonrasında dişler 1 hafta içinde kırıldı.Tabi dişçiye gittim anlattım yapılacak bir şey yok dedi.Daha sonrasında çalışma ruhsatının olmadığını öğrendim.Tabi biz bununla mahkemelik falan olduk halen devam ediyor bakalım.Ama şu çengelli diş olayı çok canımı sıkıyorIntensify demiş ki:Kanal tedavisi falan yapabilirler.Dişçi korkusu var mı?
transformiceIntensify demiş ki:Düşük özellikler isteyen fazla boyutu olmayan güzel pc oyunu arıyorum var mı önerisi olan?
Biliyordum bunu hatırlatman iyi olduxtollgax demiş ki:transformiceIntensify demiş ki:Düşük özellikler isteyen fazla boyutu olmayan güzel pc oyunu arıyorum var mı önerisi olan?
cs 1.6Intensify demiş ki:Düşük özellikler isteyen fazla boyutu olmayan güzel pc oyunu arıyorum var mı önerisi olan?
Cs sevmiyorum.Lordzek demiş ki:cs 1.6Intensify demiş ki:Düşük özellikler isteyen fazla boyutu olmayan güzel pc oyunu arıyorum var mı önerisi olan?
![]()
HoşgeldinLenneth demiş ki:Selam
nfs2Intensify demiş ki:Düşük özellikler isteyen fazla boyutu olmayan güzel pc oyunu arıyorum var mı önerisi olan?
Sınava 10 dk kala hissedeceksin korkuyuLenneth demiş ki:Yarın bir sınava gireceğim, eğer sınavdan geçersem sınıfı geçeceğim. Sınavdan kalırsam, sınıf tekrarı yapacağım. Ve ben hala bunun başındayım. Neden?
Gta indiriyorum.Duygusuzz demiş ki:nfs2Intensify demiş ki:Düşük özellikler isteyen fazla boyutu olmayan güzel pc oyunu arıyorum var mı önerisi olan?
yada aç Gta vice cıty bitir![]()