UnDeFeateD demiş ki:kahveyi beğenmese iyi.. Yaparım beğenene kadar yenisini.. Bu gavatın fişi çıkarken kağıt sıkıştı bizde bunu oturttuk kağıdı düzeltip fişini bastık fişle birlikte siparişinide götürüp masasına koyduk self servis olduğu halde... herif 2 saat oturdu kalktı geldi bana fiş vermediniz bana fişimi verin diye tutturdu.. Çöpü alt üst ettim tam iş çıkışı bide saat 21:50 .. fiş çıkmadı çöpten adama rulodaki 2. kopyasını gösteriyoruz ben fişimi isterim diyo hala.. sonra vergi numarasını istedi verdim sizi bi şikayet edeyimde aklınız başınıza gelsin dedi çıktı gitti.Castiel demiş ki:UnDeFeateD demiş ki:uyuyacam da adamın biri günümün içine etti onun stresi var üzerimde yatakta debelenmek isteyeceğim son şey şuan..
Kahveyi beğenmeyen Müşterimi
kamera kaydında fişi masadan alıp poşetine atıyo salaklık bendeki ödemeyi ben almadım o an meşguldüm vardiya müdürü aldı. ayak üstü işimden edecek beni neyse sakinim
Adam fişini istediğinde eğer verdiğinden eminsen adama diyeceğin şey ' Bey efendi TIN TIN diye bir ses duyuyormusunuz ? '