Takımı
Besiktas
UnDeFeateD demiş ki:
Castiel demiş ki:
UnDeFeateD demiş ki:
uyuyacam da adamın biri günümün içine etti onun stresi var üzerimde yatakta debelenmek isteyeceğim son şey şuan..

Kahveyi beğenmeyen Müşterimi
kahveyi beğenmese iyi.. Yaparım beğenene kadar yenisini.. Bu gavatın fişi çıkarken kağıt sıkıştı bizde bunu oturttuk kağıdı düzeltip fişini bastık fişle birlikte siparişinide götürüp masasına koyduk self servis olduğu halde... herif 2 saat oturdu kalktı geldi bana fiş vermediniz bana fişimi verin diye tutturdu.. Çöpü alt üst ettim tam iş çıkışı bide saat 21:50 .. fiş çıkmadı çöpten adama rulodaki 2. kopyasını gösteriyoruz ben fişimi isterim diyo hala.. sonra vergi numarasını istedi verdim sizi bi şikayet edeyimde aklınız başınıza gelsin dedi çıktı gitti.

kamera kaydında fişi masadan alıp poşetine atıyo salaklık bendeki ödemeyi ben almadım o an meşguldüm vardiya müdürü aldı. ayak üstü işimden edecek beni neyse sakinim

Adam fişini istediğinde eğer verdiğinden eminsen adama diyeceğin şey ' Bey efendi TIN TIN diye bir ses duyuyormusunuz ? '

fişi kesen ben değilim müdür, ve kasamı benden başka feriştahı gelse kullanmasına izin vermemek gerekiyo sorunda orda. Ben kasadan kimseyi fişsiz göndermemeye çalışıyorum çünkü çakal çok. Amerikan şirketi prosedüre boğuyo adamı herşey prosedür.. Suçumuz olmasa da gelirler 2 saat hesap sorarlar bide tutanak tutarlar giderler..

2 saat oturup gelip fiş sorması fişin çöpten çıkmaması kamera kaydı vs vs adamın yalanını ortaya koyuyo ama akşam akşam o ızdırabı stresi bize yaşattı ya unutmam bunu..

Takımı
Besiktas
Selam, beyler aranızda uçakla seyehat edenler vs varsa bir bakabilir mi ya 24 Ekim'de 2 kişilik gidiş ve 28 Ekim'de 2 kişilik dönüş bileti toplam kaç TL yapıyor ? Ben biraz kurcaladım ama ekonomi cart curt anlamam, onur air , anadolujet cart curt en maliyeti uygun hangisi geliyor ? İstanbul - Samsun

Lenneth demiş ki:
Selam, beyler aranızda uçakla seyehat edenler vs varsa bir bakabilir mi ya 24 Ekim'de 2 kişilik gidiş ve 28 Ekim'de 2 kişilik dönüş bileti toplam kaç TL yapıyor ? Ben biraz kurcaladım ama ekonomi cart curt anlamam, onur air , anadolujet cart curt en maliyeti uygun hangisi geliyor ? İstanbul - Samsun
En hesaplısı pegasustur, 2 koltuk arası mesafe minübüslerde bile daha fazladır :D

Xperyon

Bilgiliyim
Bu kasayı kaldırıp atıcam balkondan az kaldı arkadaş bu nedir ya jenerator gibi ses çıkartıyor. summer2:

1 hafta içinde bu fan'ı değiştiricam tavsiye edebileceğiniz kullandığınız fan varsa markasını ve modelini yazın.Şuan gördüklerim en iyileri eklediğim linklerde.

FAN1

FAN2

Takımı
Besiktas
Addicted demiş ki:
melkor ne ya kimsin olum sen :D 2 gün girmiyoruz yeni yeni nickler cıkıyo karşıma :D
Yanlışın var düzelteyim; 2 gün giriyosun, 2 ay girmiyosun. Olanlar o 2 ayda oluyor. :nod:

Saçmalama olum ya işten geldiğimde ger gece giriyorum fırsat buldukça :D O değilde yine burnum kanadı. Hiç iyiye işaret değil bu. En son kanadığında bi hafta yattımm yani :D

Yukarı Alt