insomnia hakkında bildiğim tek şey uykusuzluk hastalığı olduğu. Küçüklüğümde bi dönem başıma gelmişti o zamanlar bunun insomnia adında b hastalık olduğunu bilmiyodum tabi :D

Takımı
Besiktas
UnDeFeateD demiş ki:
insomnia hakkında bildiğim tek şey uykusuzluk hastalığı olduğu. Küçüklüğümde bi dönem başıma gelmişti o zamanlar bunun insomnia adında b hastalık olduğunu bilmiyodum tabi :D
daral: :mrgreen:

Takımı
Besiktas
İnsomnia adlı film sonunda indi bende onu açıp klimanın verdiği uyuşuklukla uykuya doğru ilerlemeyi planlıyorum herkese iyi geceler

Takımı
Besiktas
GKFC Şu Anda AÇIK :beer:
Bir kıyameti atlattıktan sonra tekrar birlikteyiz herkese iyi geceler iyi eğlenceler :popcorn:

Gecenin İçeceği:

Takımı
Besiktas
Duygusuzz demiş ki:
sweetCHIEF demiş ki:
selam millet, bu gece olaylar buyuk. kavgadan geliyorum az kafa dagitalim :p
Ne kavgası gelelimmi bizde :D
mactan ciktik sokakta gangnam yapiyodu bizim cocuklar sonra iki tarihi eser sahin durdu sardi bize 8-9 kisi bide sahini fullemisler anliyacagin, kim o rahatsizlar dedi herkes geri yapti ama bende kendimi bildim bileli asla geri adim atmam. Benim dedim niye yaptin dediler adamlarda buyuklerdi benden, dedim cunku rahatsizim felan cik sokaga araba gecerken dedi tekrar bana gel dedim madem beraber cikicaz ciktim ben geliyomusun dedim, teki atti elini cebe osbir cekecek degil ya anladiniz niyesini :P montumun onunu kapattim ellerimi kavusturdum birbirine bende, bizde 6 kisiydik yanima sadece bir kisi geldi o anda. tekiyle bakistik sonra oda dagilalim millet dedi ondan sonra bindiler arabalarina s. olup gittiler. digerleri degilde 2 tanesi hafizamda yarin tek tek hesaplari gorulecek.

Yukarı Alt