+1Lordzek demiş ki:biliniz ki her kim "biraz" diye başlarsa cümleye hepsi içindedir dedi ve eror verdim![]()
bro bu eğlence radyosu değil zaten hayattan kopmuş muhabbeti yapıyolarTanerUNER demiş ki:ses yapsın diye açtım ses var sese benzemiyor abiler harbiden kaybetmiş sağlık ocağına falan gitsinler öksürüp duruyorlar
ben eğlence radyosu sanıp açmadım kiLordzek demiş ki:bro bu eğlence radyosu değil zaten hayattan kopmuş muhabbeti yapıyolarTanerUNER demiş ki:ses yapsın diye açtım ses var sese benzemiyor abiler harbiden kaybetmiş sağlık ocağına falan gitsinler öksürüp duruyorlar
şu diliyle dişinden vişşk sesini çıkarması ayrı bi yorum o zamanTanerUNER demiş ki:ben eğlence radyosu sanıp açmadım kiLordzek demiş ki:bro bu eğlence radyosu değil zaten hayattan kopmuş muhabbeti yapıyolarTanerUNER demiş ki:ses yapsın diye açtım ses var sese benzemiyor abiler harbiden kaybetmiş sağlık ocağına falan gitsinler öksürüp duruyorlaryorum olsun diye yorum yazıyorum sadece ve hâla dinlemeye devam ediyorum
maalesef bugün öyle olduTanerUNER demiş ki:ben canlı yayın sanıyordum tekrar yayınıymış layn
-Evlenmeden çoğalmaya karşıyım ..Lordzek demiş ki:yalnız 1 dakika benim eşim şu anda amele...