Duygusuzz demiş ki:Birine girişti yine herhaldeIntensify demiş ki:Hayırdır etkin noldu?sweetCHIEF demiş ki:kavgaci birinin tekiyim![]()
10'a kadar ne yaptılar sana içerde yaClochard demiş ki:Öğlen 2 de dershaneye gittim akşam 10 da çıktım. Hala ayakta olmam mucize![]()
Sınıfta çalıştım bro sessiz sakin. 10'da da mecbur çıktık dershane kapanıyorduDuygusuzz demiş ki:10'a kadar ne yaptılar sana içerde yaClochard demiş ki:Öğlen 2 de dershaneye gittim akşam 10 da çıktım. Hala ayakta olmam mucize![]()
![]()
bende ne staj ne okul bir dershaneye gidiyorum onada gereği kadar yüklenmiyorum ama yarın dahada hızlanmam lazım 4 kaynak aldım bu hafta 3'ü bitti 4.ye başlarım yarın herhaldeClochard demiş ki:Ben de arkadaşla gittim. Güzel oluyor ya staj olmasa daha çok yapacağım da lanet olası staj var![]()
Çok iyi değerlendir bro. Ben okul staj derken kendime hiç vakit bulamıyorum. Görüyorum sro oynuyorsun (Baba nasihatı gibi olduDuygusuzz demiş ki:bende ne staj ne okul bir dershaneye gidiyorum onada gereği kadar yüklenmiyorum ama yarın dahada hızlanmam lazım 4 kaynak aldım bu hafta 3'ü bitti 4.ye başlarım yarın herhaldeClochard demiş ki:Ben de arkadaşla gittim. Güzel oluyor ya staj olmasa daha çok yapacağım da lanet olası staj var![]()
yengeyi paylasmayalim hacim ulu orta..Duygusuzz demiş ki:GKFC Şu Anda AÇIK![]()
![]()
asfkljaflklskhgDuygusuzz demiş ki:Ne cevap vereceğimi şaşırdım resmen![]()