hi there. i am a GM for a WansSro, i have a only uniq yet and my warrior char is the best in server. stfu ogulcan attacked me all times, i will kill him always. done to subject. cya guys
hacı gidiş sıkıntı değilde dönüşte çakılırsak bizim lana gıza bişi olmasınDuygusuzz demiş ki:frenler bozuk ya çakılarak durabiliyorum ancak fazla bişey yakmıyor 10 lira koy 100000 km götürürAphrodite demiş ki:Ooooo frenleri tutuyosa yardır cemşitDuygusuzz demiş ki:Helikopteri boşver bende jet var mazotu doldurdum gidip alırız al de alalım![]()
. Çok yakmıyo dime la pahalıya patmalasın
![]()
neden konuyu dağıtıyorsun şimdikisweetCHIEF demiş ki:hi there. i am a GM for a WansSro, i have a only uniq yet and my warrior char is the best in server. stfu ogulcan attacked me all times, i will kill him always. done to subject. cya guys
Bişey olmaz prof oldum bu konuda menavra ile kurtarırım ben siz atlarsınız o arada bende park edip gelirim olmazmı öyleAphrodite demiş ki:hacı gidiş sıkıntı değilde dönüşte çakılırsak bizim lana gıza bişi olmasın![]()
Tamam ben bi yolluk alayıp geleyim. İçlik lazım olurmu acaba yukarsı soğuk mudurDuygusuzz demiş ki:Bişey olmaz prof oldum bu konuda menavra ile kurtarırım ben siz atlarsınız o arada bende park edip gelirim olmazmı öyleAphrodite demiş ki:hacı gidiş sıkıntı değilde dönüşte çakılırsak bizim lana gıza bişi olmasın![]()
![]()
Kalorifer var uçakta bişey olmazda lana'nın evi biliyomusun sen ?Aphrodite demiş ki:Tamam ben bi yolluk alayıp geleyim. İçlik lazım olurmu acaba yukarsı soğuk mudurDuygusuzz demiş ki:Bişey olmaz prof oldum bu konuda menavra ile kurtarırım ben siz atlarsınız o arada bende park edip gelirim olmazmı öyleAphrodite demiş ki:hacı gidiş sıkıntı değilde dönüşte çakılırsak bizim lana gıza bişi olmasın![]()
![]()
![]()
sanada geceler. Geceler diyince bülent ersoy geldi aklıma töbe bismillahLordIslash demiş ki:geceler ^^
önce şikagodan geçcez sonra niv yorka anıtın ordan sağa kaptırcaz ilerde bi popkorncu varmış ordan hopidak sokağı buluyoz sonra 36 numara daire 8 diye hatırlıyom taşınmadıysaDuygusuzz demiş ki:Kalorifer var uçakta bişey olmazda lana'nın evi biliyomusun sen ?
hmm tamam o zaman seni almaya geliyorum oralarda 10 katlı bina falan varsa tepesine çık 600-700 km ile geçerken atlaman lazım uçağaAphrodite demiş ki:önce şikagodan geçcez sonra niv yorka anıtın ordan sağa kaptırcaz ilerde bi popkorncu varmış ordan hopidak sokağı buluyoz sonra 36 numara daire 8 diye hatırlıyom taşınmadıysaDuygusuzz demiş ki:Kalorifer var uçakta bişey olmazda lana'nın evi biliyomusun sen ?![]()
abooooo netcem ben gari yükseklik korkum var ye la. neyse çıkıyom ben burda bi gökdelen olcaktı 1 snDuygusuzz demiş ki:hmm tamam o zaman seni almaya geliyorum oralarda 10 katlı bina falan varsa tepesine çık 600-700 km ile geçerken atlaman lazım uçağaAphrodite demiş ki:önce şikagodan geçcez sonra niv yorka anıtın ordan sağa kaptırcaz ilerde bi popkorncu varmış ordan hopidak sokağı buluyoz sonra 36 numara daire 8 diye hatırlıyom taşınmadıysaDuygusuzz demiş ki:Kalorifer var uçakta bişey olmazda lana'nın evi biliyomusun sen ?![]()
-.-Aphrodite demiş ki:ve aleyküm hi
Güüüüüüüüd naytDuygusuzz demiş ki:ben yatıyorum size iyi gejeler![]()